Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Προσοχή, χειροτερεύει η κατάσταση του Μπάιντεν

 Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020

Και να θέλω να ηρεμήσω για μία μέρα, δεν με αφήνει. Πίστευα πως ο Τζόζεφ Ρόμπινετ Μπάιντεν Τζούνιορ θα έκανε μία... στάση, θα καθόταν να αναρρώσει από το... πέσιμό του, θα πρόσεχε να μην είναι εκτεθειμένος τουλάχιστον μέχρι την ορκωμοσία του. Αλλά αυτό που περίμενα περισσότερο από όλα ήταν να μην έκανε δηλώσεις για να μην εκτεθεί ακόμα περισσότερο. Αλλά εκείνος δεν έκατσε... ήσυχος και εκτέθηκε και πάλι ανεπανόρθωτα... «Εκανα κάτι καλό για τη χώρα, σταματώντας τον Ντόναλντ Τραμπ από τη δεύτερη θητεία του» είπε ο Μπάιντεν Τζούνιορ. Σίγουρα το είπε μόνος του, δηλαδή χωρίς... υποβολέα και αυτό με προβληματίζει για την κατάστασή του. Εχω την εντύπωση ότι ο κ. Μπάιντεν χειροτερεύει και συνεχίζει ένα ρεσιτάλ... ακατανόητων φράσεων και προτάσεων που... θαυμάσαμε στην προεκλογική του εκστρατεία. Θυμάμαι ακόμα την εγγονή του να τον κοιτάει με έκπληξη και συμπόνια όταν την παρουσίαζε ως τον... νεκρό γιο του, Μπο Μπάιντεν. Θυμάμαι (και γελάω) με τη φράση του «το 1930 κάναμε την πρώτη τομή, στο να έχουμε ένα ενωμένο κίνημα, το οποίο, μπορεί και κινείται...;» αλλά και το επικό... «αυτή η φράση πως όλοι έχουν ξυπνήσει; μαντέψτε η υπόλοιπη εργατική τάξη ξυπνάει και λέει Ουάου!», που είπε σε συνέντευξή του μέσω Ιντερνετ. Αλλά από την άλλη με πιάνει ρίγος όταν θυμάμαι το «περί τα 200 εκ. άνθρωποι πέθαναν στις ΗΠΑ από τον κορωνοϊό». Εύχομαι, στα όσα στραβά έχει -και είναι πάρα πολλά- να μην είναι και... γκαντέμης.






Αλλά αυτό που είπε την Πέμπτη ξεπερνάει ό,τι έχει πει ο Μπάιντεν Τζούνιορ. Ακου τι είπε ο άνθρωπος: «Εκανα κάτι καλό για τη χώρα, σταματώντας τον Ντόναλντ Τραμπ από τη δεύτερη θητεία του». Αααααχχχ Τζόζεφ μου, πρώτον εσύ δεν έκανες απολύτως Τίποτα. Μην σου πω ότι ήσουν παράδειγμα προς αποφυγήν. Και δεύτερον, όταν μπεις στο Καπιτώλιο κάνε κορνίζα τον Covid-19. Γιατί χωρίς τον Covid-19 δεν θα έχανε ο Πρόεδρος ούτε από τον Ομπάμα σου.

Βασίλης Μαγαλιός, ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου