Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020

Υπόθεση Καλογρίτσα: Στα χέρια του εισαγγελέα η παραπομπή Παππά στη Βουλή

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου, 2020

 Γιά να δούμε, πόσο καιρό θα πάρει αυτό το "σήριαλ".

Τι απαντά στις καταγγελίες Καλογρίτσα η λιβανέζικη κατασκευαστική για τα τρία εκατ. ευρώ.
Υπόθεση Καλογρίτσα: Στα χέρια του εισαγγελέα η παραπομπή Παππά στη Βουλή | tovima.gr

Στην τελική ευθεία μπαίνει η έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα. Η προκαταρκτική εξέταση ολοκληρώθηκε με την παροχή έγγραφων εξηγήσεων των μελών της οικογένειας Χούρυ, στην οποία ανήκει ο επιχειρηματικός κολοσσός CCC.

Από την πλευρά της εταιρίας του εργολάβου, Χρήστου Καλογρίτσα στη μήνυση και το υπόμνημα, που κατέθεσε στις δικαστικές αρχές έχει υποστηριχθεί πως η συμφωνία με τη λιβανέζικη εταιρία ήταν «εικονική», προκειμένου με τις «ευχές» του τότε Μεγάρου Μαξίμου και την καθοδήγηση του Νίκου Παππά, να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αντίθετα, οι ιδιοκτήτες της CCC, μέλη της οικογένειας Χούρυ διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του κ. Καλογρίτσα.

Πλέον, η δικογραφία αναμένεται να επιστρέψει από την πταισματοδίκη στην Εισαγγελία προκειμένου να αποφασιστεί αν το σκέλος των καταγγελιών του κ. Καλογρίτσα που αφορούν στο πρόσωπο του πρώην υπουργού Ν. Παππά η δικογραφία πρέπει να σταλεί στη Βουλή.

Στο μεταξύ το Πρωτοδικείο της Αθήνας, με απόφαση του, δικαίωσε την πλευρά της οικογένεια Χούρυ στην αντιδικία της εταιρείας της, με την «Τοξότης».

Το Δικαστήριο απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς της εταιρίας του Χρήστου Καλογρίτσα και κήρυξε άμεσα εκτελεστή την απόφαση του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου της Γενεύης.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου