Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Περάσαμε τα 2 εκατομμύρια hits. Ιστορική ημέρα για την ιστοσελίδα μας paneliakos.com

2,000,000 hits η ιστοσελίδα μας paneliakos.com

Σας Ευχαριστούμε - Thank you

Ήταν 19 Δεκεμβρίου, 2009, όταν η σκέψη έγινε πραγματικότητα και… η ιστοσελίδα μας δειλά-δειλά άρχισε να καταγράφει ΝΕΑ (καλά και άσχημα) και άρχισε να κρατάει συντροφιά σε πολλούς ανθρώπους, στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα και διάφορα μέρη του κόσμου, σε στεριά, θάλασσα και αέρα αφού την ιστοσελίδα μας την διαβάζουν σε διάφορα μέρη της Γης, και πολλές φορές σε καράβια και αεροπλάνα.

Πηγαίνοντας πίσω στο 2009 και τα άρθρα, αλλά και στα επόμενα χρόνια που ακολούθησαν βγήκαμε «προφητικοί» σε πολλά και διάφορα θέματα.  Όπως τα μνημόνια, το ανεβοκατέβασμα των κυβερνήσεων και κομμάτων που έγιναν… τελείες σαν αυτές που δείχνει ο καρδιογράφος όταν η καρδιά σταματάει.

Γνωρίσαμε από κοντά και από μακριά αναγνώστες που έγιναν καθημερινοί ή τακτικοί αναγνώστες.  Αποκτήσαμε συνεργάτες και συνεργάτισσες που σε τακτική βάση μας ενημερώνουν και που μας κάνουν να σκεπτόμαστε με τα όσα συμβαίνουν.

Αναμφίβολα η αναδημοσίευση από διάφορα έγκυρα μέσα ενημέρωσης δίνει χρώμα στην ειδησεογραφία.  Ευχαριστούμε που μας δίνουν το δικαίωμα να μεταφέρουμε τα άρθρα τους στους αναγνώστες μας.  Όπως έχω πει και πάλι, δεν προσπαθούμε να αντικαταστήσουμε ή να υποκαταστήσουμε πανάξιους δημοσιογράφους και ΜΜΕ αλλά μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας να σας δώσουμε μία εικόνα του τι γίνεται κοντά ή μακριά.

Η Ελληνική Γλώσσα που επιλέξαμε να δημοσιεύουμε την ιστοσελίδα μας, με τα όποια λάθη, είναι για να τιμήσουμε την Γλώσσα των Γλωσσών, τη Γλώσσα της Σκέψης και του Λόγου, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας Γλώσσα.  Όμως, οι αναγνώστες μας δεν είναι μόνο Έλληνες και Ελληνίδες αλλά πολίτες του κόσμου που δια μέσου της GOOGLE η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται μέσα σε δευτερόλεπτα σε 98 γλώσσες!  (Πάνω αριστερά στο παραθυράκι που λέει «Select Language”).  Έτσι οι συγγενείς και φίλοι μπορούν να διαβάζουν την paneliakos.com στη γλώσσα της αρεσκείας τους.

Θυμάμαι, τον Μάρτιο του 2010, όταν ευρισκόμενοι σε Διοικητικό Συμβούλιο στη Νέα Υόρκη (Πρόεδρος ο κ. Γεώργιος Παναγουλόπουλος) ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ηλείων κ. Λουκάς Μαρίτσας όταν πληροφορήθηκε ότι στη Βοστώνη ιδρύσαμε την ιστοσελίδα paneliakos.com και ότι μέσα σε 3 μήνες είχαμε δύο χιλιάδες πεντακόσια hits είπε “brother, συγχαρητήρια, σας ευχόμαστε να γιορτάσουμε και 1 εκατομμύριο”.  Προς τιμή του.  Προφητικά λόγια.  

Ε, λοιπόν σήμερα περάσαμε τα 2 εκατομμύρια hits, χάρη σε εσάς τους γνωστούς και άγνωστους αναγνώστες, φίλους και φίλες. 

Μακάρι να μπορούσαμε ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.  Να συνετίσουμε όσους έμμισθους αρχηγούς και αρχηγίσκους που όταν αναλαμβάνουν κοιτάζουν για το προσωπικό συμφέρον ή τηλε-κατευθύνονται!  Κρίμα.

Δεν πήραμε ποτέ, ούτε ένα δολάριο, ούτε ένα ευρώ από κανέναν – καμία.  Έτσι ανεξάρτητοι θα συνεχίσουμε έως ότου κουραστούμε.  Τώρα για αυτούς, τους υπερόπτες, αυτούς που φορούν χρωματιστά γυαλιά και τα βλέπουν όπως θέλουν, άστους να κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς.  Αυτούς που απαξιώνουν την όποια φιλότιμη προσπάθεια.  Όλα εδώ θα μείνουν.  Να είναι καλά…  Τους ευχαριστούμε που μας σκέπτοντε έστω και με αυτό τον τρόπο.

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ & ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ, σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΚΑΛΟ 2021.

Πάντα ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου