Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Οικονομική εκστρατεία των Κρητών Βοστώνης για την 15χρονη Αναστασία

 Δευτέρα, 1η Δεκεμβρίου, 2020

Εθνικός Κήρυξ



Ο λόγος για την Αναστασία Λενακάκη, η οποία πάσχει από μια σπάνια μυϊκή δυσμορφία, που προκαλεί αφόρητους πόνους και ουσιαστικά δεν της επιτρέπει να ζήσει φυσιολογικά, καθώς χρειάζεται φροντίδα και επίβλεψη επί 24ωρου βάσεως.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, η 15χρονη έχει υποβληθεί σε επτά χειρουργικές επεμβάσεις στην Ελλάδα για αντιμετώπιση του προβλήματος, οι οποίες όμως κρίθηκαν ανεπιτυχείς.

Πρόσφατα, φάνηκε φως στην άκρη του τούνελ, αυτήν την φορά από τις ΗΠΑ και το προηγμένο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης, καθώς έγινε γνωστό πως πραγματοποιεί μια πολλά υποσχόμενη πρωτοποριακή χειρουργική επέμβαση, η οποία μπορεί να αποδειχθεί λυτρωτική. Βασικό εμπόδιο για την οικογένεια από τις Μοίρες Ηρακλείου είναι το οικονομικό, καθώς το ποσό που απαιτείται είναι απαγορευτικό και αγγίζει τις 250.000 δολάρια.

«Σας ζητούμε δυο πράγματα: Το πρώτο είναι να στείλετε μια δωρεά για να την βοηθήσουμε να πληρώσει τα έξοδά της. Οι επιταγές μπορούν να σταλούν στον Κρητικό Σύλλογο Βοστώνης Ραδάμανθος (Rathamanthus-Ide Cretan Chapter of Boston) με την αναγραφή ‘για φιλανθρωπικό σκοπό’. Δεύτερον, προωθείστε αυτό το μήνυμα σε φίλους, οργανισμούς, εκκλησίες και συγγενείς σας, που μπορούν να μας βοηθήσουν να συγκεντρώσουμε αυτά τα χρήματα», αναφέρεται στο μήνυμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Μιχάλη Τερζάκη στο τηλέφωνο: 617.347.4970

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου