Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Μπαίνουμε στο 12ο έτος λειτουργίας του paneliakos.com

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου, 2020


Περάσαμε 11 χρόνια μαζί.

Σήμερα, 19 Δεκεμβρίου, 2020, μπήκαμε στον δωδέκατο χρόνο.  Περάσαμε μαζί πολλές χαρές και λύπες και… είμαστε 11 και κάτι χρόνια ποιο ενήλικες.

Άλλοι όμως δεν είχαν την πολυτέλεια να είναι μαζί μας και έφυγαν από τη ζωή και τους μνημονεύουμε όλους και όλες.

49 χιλιάδες και.. άρθρα.  Δύο εκατομμύρια 7 χιλιάδες hits.  Όλα αυτά με τη βοήθεια μιας μικρής ομάδας από τη Βοστώνη την Ελλάδα και διάφορα μέρη του κόσμου, Που από αγάπη για τον Ελληνισμό προσπαθούμε να επικοινωνούμε με αυτό τον τρόπο. 

Είναι πολλά, μα πάρα πολλά που μπορώ να γράψω για πολλούς Φίλους και Φίλες που μας διαβάζουν κάθε ημέρα και νύκτα.  Εδώ κοντά, στη Βοστώνη, στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα και άλλα μέρη του κόσμου.  Για ποιόν να προγράψεις όμως αφού είσαστε πολλοί, αλλά, οι περισσότεροι μας είσαστε Γνωστοί - Άγνωστοι.  Σας ευχαριστούμε για τη συντροφιά σας και τα καλά σας λόγια.

Οφείλω όμως να αναγνωρίσω την προσφορά και τους Συνεργάτες που από τις ΗΠΑ, την Ελλάδα, τον Καναδά, τη Γερμανία, την Αγγλία, το Βέλγιο, την Μικρά Ασία, τη Βόρειο Ήπειρο, τη Βουλγαρία, τη Σουηδία, την Αυστραλία… για την συνεργασία και συμμετοχή.

Η ιστοσελίδα μας θα μπορούσε να έχει εμπορικό χαρακτήρα.  Μέχρι σήμερα υπάρχει από εθελοντές και εθελόντριες που όποτε βρουν την ευκαιρία μας στέλνουν άρθρα, ειδήσεις, νέα… καλά αλλά όχι και τόσο καλά.  

Ευχαριστώ στους Αναγνώστες και Αναγνώστριες.  

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για την κριτική.  Ουδείς αλάνθαστος.

Τα μνημόνια, οι «δοτές» κυβερνήσεις, οι τιμές και δόξες από «ανέντιμους» δεν είναι στο βιογραφικό μας και ούτε δεχόμαστε επαίνους από αυτούς. 

Το κεφάλι ψηλά Έλληνα και Ελληνίδα.  Εσύ είσαι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.  Εσύ έχεις τη δύναμη. 

Οι γονείς μας, και οι παππούδες, μας έδωσαν σπουδαία ιστορία αλλά και τα φώτα για το μέλλον.  Δώστε τη δάδα του Ελληνισμού τη δάδα του Ολυμπισμού στα παιδιά και τα εγγόνια, στις επόμενες γενιές.   Μάθε τους την ιστορία και το μεγαλείο του Ελληνισμού.  Μάθε τους να σκέπτονται, να δημιουργούν, να είναι καλοί άνθρωποι.

Τώρα για τους επώνυμους;  Τους αφήνουμε στη κρίση την δική σας.  Εμείς δεν γίναμε κόλακες ούτε «γλείφτρες».  Είμαστε υπερήφανοι άνθρωποι.  Τιμάμε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό αλλά σεβόμαστε τη χώρα, τις χώρες που ζούμε.

Οι πολιτικάντηδες, οι αγύρτες, οι αλαφροΐσκιωτοι αρχηγοί περνούν και χάνονται, αλλά ο Ελληνισμός πρέπει να μείνει.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία Πάντα σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Η Σύνταξη

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου