Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020

Αir France-KLM: Nέο «σωσίβιο» 6 δισ. ευρώ

 Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου, 2020

air-france-klm-neo-sosivio-6-dis-eyro0

Σε συζητήσεις για την άντληση 6 δισ. επιπλέον με τη βοήθεια των δύο μεγαλυτέρων μετόχων που είναι η ολλανδική και γαλλική κυβέρνηση βρίσκεται η Air France-KLM, καθώς το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού κρατάει καθηλωμένες τις αεροπορικές εταιρείες, με δραματική μείωση της επιβατικής κίνησης και των εσόδων για τους αερομεταφορείς.

Ο αερομεταφορέας, που έχει ήδη λάβει κρατική διάσωση 10,4 δισ. ευρώ, αναμένεται να λάβει 4 δισ. επιπλέον από τις κυβερνήσεις της Γαλλίας και της Ολλανδίας, όπως ανέφερε η γαλλική εφημερίδα «Le Monde» σε σημερινό της δημοσίευμα. Η οικονομική βοήθεια θα δοθεί με τη μορφή διοχέτευσης κεφαλαίων και υβριδικού χρέους, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα.

Παράλληλα, ο αερομεταφορέας θα επιδιώξει να αντλήσει 2 δισ. ευρώ από τους επενδυτές μέσω διαδικασίας αύξησης κεφαλαίου στο πρώτο τρίμηνο του 2021. Η Air France-KLM αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα.

Όταν ανακοίνωσε το πρώτο πακέτο δανείων 7 δισ. ευρώ με τη στήριξη του γαλλικού κράτους, η Air France-KLM είχε παρουσιάσει σχέδια για αύξηση κεφαλαίου πριν από την συνέλευση των μετόχων του 2021. Το γαλλικό και ολλανδικό κράτος ελέγχουν περίπου το 14% του αερομεταφορέα.

Εξάλλου, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Μπρούνο Λεμέρ, έχει επαναλάβει ότι η κυβέρνηση του Παρισιού είναι έτοιμη να προσφέρει μεγαλύτερη βοήθεια στην Αir France-KLM.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου