Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Europa League: 4-1 ο ΠΑΟΚ διέλυσε την Αϊντχόφεν στην Τούμπα


Ευρωκίνηση

Εξαλλα πανηγύρια από τους παίκτες του ΠΑΟΚ για το θριαμβευτικό 4-1 επί της Αϊντχόφεν στην Τούμπα. Φωτογραφία: Ευρωκίνηση.   

Ενας ΠΑΟΚ από άλλο πλανήτη στο δεύτερο ημίχρονο σκόρπισε στους... 4 ανέμους την Αϊντχόφεν που... τόλμησε να προηγηθεί μέσα στην Τούμπα, στην 3ηαγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία στο ημίχρονο με Τζόλη και Σφιντέρσκι «έκαψαν» τους Ολλανδούς που είχαν προηγηθεί στο 20’ με πέναλτι του Ζάχαβι. Από κει και πέρα ο «Δικέφαλος» ήταν σαρωτικός και με δύο γκολ του Αντριγια Ζίβκοβιτς και από ένα των Σβαμπ και Τζόλη διέλυσε με 4-1 την Αϊντχόφεν πετυχαίνοντας με αυτόν τον θριαμβευτικό τρόπο την πρώτη του νίκη. 



Στο πρώτο ημίχρονο οι Ολλανδοί με την πίεση και την κάλυψη χώρων και σε μια από τις λίγες φάσεις που βρήκε κοντά στην περιοχή των γηπεδούχων, κατάφερε να δημιουργήσει την κατάσταση που έφερε το γκολ, με τον Μάλεν να κερδίζει το πέναλτι από τον Σβαμπ.

Το ημίχρονο κύλησε κάπως έτσι, με τον ΠΑΟΚ να μην καταφέρνει να βρει απάντηση στην ασφυκτική πίεση των Ολλανδών, που πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο «Δικέφαλος» ήταν... άλλη ομάδα. Ο Γκαρσία πέρασε στο γήπεδο τους Σφιντέρσκι και Τζόλη που άλλαξαν το παιχνίδι. Στο 47’ μια στημένη μπάλα έφερε την ισοφάριση, με τον Τζόλη να εκτελεί το φάουλ, η μπάλα να καταλήγει στον Ζίβκοβιτς που έκανε το σουτ με την μια, ο Σβαμπ έβαλε έξυπνα το πόδι του για το 1-1.

Πριν κοπάσουν καλά καλά οι πανηγυρισμοί, το παιχνίδι γύρισε. Στο 56’ ο Σβαμπ έγινε δημιουργός, ο Ζίβκοβιτς εκτελεστής και με όμορφο σουτ έγραψε το 2-1 και δύο λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Τζόλη να λάμψει. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, και με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 3-1.

Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε από τους δύο πρωταγωνιστές να συνδυάζονται και τον Ζίβκοβιτς να πετυχαίνει στο 66’ το τελικό 4-1. Η Αϊντχόφεν δεν μπόρεσε ποτέ να συνέλθει, ο Τζόλης έχασε άλλη μια καλή ευκαιρία στο 73’, αλλά το 4-1 έμεινε ως το τελικό σκορ του ματς με τον ΠΑΟΚ θριαμβευτή.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλης (71’ Λύρατζης), Σβαμπ, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (80’ Τσιγγάρας), Μπίσεσβαρ (46’ Τζόλης), Τσόλακ (46’ Σφιντέρσκι), Α. Ζίβκοβιτς (84’ Μουργκ).

ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ: Εμβογκό, Τεζέ, Σανγκαρέ (83’ Λεντέσμα), Μποσάλι, Μαξ, Τόμας (57’ Μαντουέκε), Ροσάριο (46’ Φάιν), Γκέτσε (83’ Σαϊμπαρί), Ιχατάρεν (57’ Μάουρο Τζούνιορ), Μάλεν, Ζάχαβι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου