Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Άρχισε η λειτουργία των μονάδων Covid-19 στο Γ.Ν Πύργου – Πρώτος ασθενής 75χρονος από τον Πύργο

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου, 2020

22 νοσηλευτές μεταφέρθηκαν από το νοσοκομείο Αμαλιάδας, ήθελαν δεν ήθελαν, στο νοσοκομείο Ανδρέας Παπανδρέου του Πύργου.

Μάλιστα ήδη στην μονάδα νοσηλείας για covid-19 νοσηλεύεται ο πρώτος ασθενής, ένας 75χρονος άνδρας από τον Πύργο, ενώ όλοι οι ασθενείς οι οποίοι θα νοσούν, θα νοσηλεύονται στις δύο αυτές μονάδες  του νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι με ενέργειες του διοικητή του νοσοκομείου Ηλείας κου Χριστοπούλου έχουν στελεχωθεί με το κατάλληλο προσωπικό οι δυο αυτές μονάδες  έτσι ώστε οι ασθενείς που θα φιλοξενούνται σε αυτές, να έχουν την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, δηλαδή τη νοσηλεία του πρώτου ασθενή στην μονάδα covid-19, φαίνεται η αναγκαιότητα που υπήρχε για την λειτουργία μονάδας νοσηλείας covid-19 στον Πύργο, αφού βρισκόμαστε πλέον στην έξαρση του δεύτερου κύματος της πανδημίας και θα πρέπει τα περιστατικά τα οποία διαγιγνώσκονται με τον ιό, να φιλοξενηθούν τοπικά και να μην χρειάζεται να μεταφέρονται στην Πάτρα ή σε άλλα νοσοκομεία στην Ελλάδα.

Παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν η διοίκηση και το προσωπικό του γενικού νοσοκομείου Πύργου, προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να αντιμετωπίσουν και τα κρούσματα covid-19, αλλά και φυσικά όλα τα ιατρικά περιστατικά τα οποία μπορεί να προσέλθουν σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου