Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Αύριο βράδυ. Με τηλεδιάσκεψη η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου, 2020

Θεόδωρος Καλμούκος

Εθνικός Κήρυξ Archive

Από την πανομογενειακή συγκέντρωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο για τη διοργάνωση της παρέλασης της Βοστώνης, η οποία θα γίνει την Κυριακή 26 Απριλίου. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ


ΒΟΣΤΩΝΗ. Η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, η οποία είχε ορισθεί για την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί με αυτοπρόσωπη παρουσία λόγω των απαγορευτικών μέτρων του κορωνοϊού, αλλά αποφασίσθηκε να γίνει ηλεκτρονικώς μέσω της δομής Zoom την ίδια ημέρα, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, στις 7 το εσπέρας.

Ο πρόεδρος Βασίλης Καυκάς και η γενική γραμματέας Ολγα Φώτου ενημέρωσαν με την παρακάτω επιστολή τους συλλόγους και τα σωματεία:

«Αγαπητοί Αντιπρόσωποι συλλόγων και σωματείων,

Αυτή είναι η επίσημη πρόσκληση για την Γενική Συνέλευση - συνάντηση της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας. Ως αποτέλεσμα των συνθηκών δημόσιας υγείας που παρουσιαστήκαν από τον Covid-19 και τους περιορισμούς για δημόσιες συγκεντρώσεις, καθιστά αδύνατη την προσωπική συνάντηση για γενική συνέλευση όπως είχε προγραμματιστεί. Ετσι, η Ομοσπονδία έχει αποφασίσει να μεταφέρει τη γενική συνέλευση σε εικονική συνάντηση μέσω Zoom, την Τέταρτη 18 Νοεμβρίου 2020, στις 7 μ.μ.».

Ανάμεσα στα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν είναι και η παρέλαση για την 25η Μαρτίου, καθώς επίσης και άλλες εκδηλώσεις συμπεριλαμβανομένης και της 200ής επετείου από την απελευθέρωση της Ελλάδος.

Τονίζεται πως όλες οι προγραμματισθείσες εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας για το τρέχον έτος 2020 ακυρώθηκαν λόγω του κορωνοϊού, ενώ ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο για την παρέλαση και τις εκδηλώσεις του 2021. Αν κρίνουμε όμως από την ακύρωση του Μαραθώνιου της Βοστώνης τον Απρίλιο του 2021, όπως έγραψε σχετικά ο «Ε.Κ.», τίθεται εν αμφιβόλω και η διεξαγωγή της παρέλασης του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας η οποία συμπίπτει την ίδια εποχή.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι οι εκδηλώσεις για την αδελφοποίηση των πόλεων του Λόουελ με Καλαμάτα, οι ετοιμασίες της οποίας είχαν προχωρήσει αρκετά, καθώς και Βοστώνης με Αθήνα έχουν αναβληθεί και θα γίνουν μετά την παρέλευση της επιδημίας.

Ακόμα, κατά την επίσκεψη στη Βοστώνη πριν μερικές εβδομάδες της πρέσβειρας Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου, ζήτησε η ίδια και συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Βοστώνη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου