Όπως αναφέρει το SportCyclades.gr, ο Φάνης Χριστοδούλου ένιωσε ενοχλήσεις και πόνο στο στήθος και μεταφέρθηκε με διακομιδή από το νησί της Πάρου όπου διαμένει αργά το βράδυ προς την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, όπου και εισήχθη στην καρδιολογική πτέρυγα του Νοσοκομείου Σύρου.

Στο πλευρό του βρίσκεται καθ’όλη τη διάρκεια της «περιπέτειας» της υγείας του η αγαπημένη του σύζυγος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή είναι σταθερή και δεν φαίνεται να διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

-------------------

Δεν έκανε ποτέ την καριέρα του Γκάλη και του Γιαννάκη. Δεν πήρε ποτέ τους τίτλους τους, δεν αναγνωρίστηκε ποτέ όσο αυτοί.

Ο Φάνης Χριστοδούλου ήταν ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του έπους του 1987 στο ΣΕΦ, όταν η Ελλάδα κατέκτησε το Ευρωπαϊκό. Είχε πάντα τον άτυπο τίτλο του «μεγαλύτερου μπασκετικού ταλέντου στην Ελλάδα». Ενα ταλέντο που δεν πέρασε ποτέ τα σύνορα και δεν είχε την εξέλιξη που θα περίμεναν όλοι. Δεν του φταίει κανείς, αλλά ο ίδιος ο Φάνης το επέλεξε μιας και έκλεινε τα αυτιά στις σειρήνες των μεταγραφών.

Σήμερα ο Φάνης είναι ένας άλλος άνθρωπος. Μακριά από όλους και όλα. Στην Πάρο, με την οικογένεια του. Ο ίδιος έχει ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ σε ένα μικρό χωριό και ζει με την γυναίκα του και τρεις κόρες του.

Μάλιστα, σήμερα έχει τα γενέθλια. Ο... μπέμπης έγινε 50 ετών (γενν. Δάφνη Αττικής, 22 Μαΐου 1965,με καταγωγή από τα Ροζενά Κορινθίας)!

Πηγή: iefimerida.gr