Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Μαθητές Πεύκης: Ο δήμαρχος Πύργου έδωσε λύση στην τηλεκπαίδευση

 Σάββατο, 21 Νοεμβρίου, 2020

Λύση στην ελλιπή προετοιμασία από το Υπουργείο Παιδείας στο ζήτημα της  τηλεκπαίδευσης που πρόκυψε -και- στους μαθητές της κοινότητας Πεύκης έδωσε με αστραπιαίες κινήσεις ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

Αφού εξασφάλισε 11 tables με ενσωματωμένες κάρτες σύνδεσης στο internet το πρωί της Παρασκευής μαζί με τους αρμόδιους αντιδημάρχους, επισκέφθηκε το χωριό και τους παρέδωσε το υλικό, ώστε να μπορούν οι μαθητές να έχουν πρόσβαση στο πολύτιμο αγαθό της εκπαίδευσης από το σπίτι τους.

Χάρις στην ανάδειξη του θέματος από τον ευαισθητοποιημένο πρόεδρο της κοινότητας της Πεύκης, κ. Λάκη Ξουλεή, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου και ανέβασε και τις φωτογραφίες με τα παιδιά να κάνουν μάθημα στο καφενείο του, το μοναδικό σημείο που διαθέτει ίντερνετ στο χωριό, αναδείχθηκε η προχειρότητα του Υπουργείου Παιδείας, που παρότι είχε τον χρόνο να προετοιμαστεί από τον Μάρτιο που έκλεισαν τα σχολεία, ώστε όλοι ανεξαιρέτως οι μαθητές της Ελλάδος να έχουν πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση δεν το έπραξε.

Η Πεύκη δεν είναι το μοναδικό χωριό που έχει πρόβλημα στο Δήμο Πύργου

Μετά την ανάδειξη του θέματος στην δημοσιότητα, πληθαίνουν οι καταγγελίες στο patrisnews.com , από μαθητές και γονείς που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην πρόσβαση της τηλεκπαίδευσης, με τον Δήμο Πύργου  να έχει χαρτογραφήσει τις ανάλογες υποθέσεις και να έχει δρομολογήσει ήδη την επίλυσή τους.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου