Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

Μαθητές Πεύκης: Ο δήμαρχος Πύργου έδωσε λύση στην τηλεκπαίδευση

 Σάββατο, 21 Νοεμβρίου, 2020

Λύση στην ελλιπή προετοιμασία από το Υπουργείο Παιδείας στο ζήτημα της  τηλεκπαίδευσης που πρόκυψε -και- στους μαθητές της κοινότητας Πεύκης έδωσε με αστραπιαίες κινήσεις ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

Αφού εξασφάλισε 11 tables με ενσωματωμένες κάρτες σύνδεσης στο internet το πρωί της Παρασκευής μαζί με τους αρμόδιους αντιδημάρχους, επισκέφθηκε το χωριό και τους παρέδωσε το υλικό, ώστε να μπορούν οι μαθητές να έχουν πρόσβαση στο πολύτιμο αγαθό της εκπαίδευσης από το σπίτι τους.

Χάρις στην ανάδειξη του θέματος από τον ευαισθητοποιημένο πρόεδρο της κοινότητας της Πεύκης, κ. Λάκη Ξουλεή, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου και ανέβασε και τις φωτογραφίες με τα παιδιά να κάνουν μάθημα στο καφενείο του, το μοναδικό σημείο που διαθέτει ίντερνετ στο χωριό, αναδείχθηκε η προχειρότητα του Υπουργείου Παιδείας, που παρότι είχε τον χρόνο να προετοιμαστεί από τον Μάρτιο που έκλεισαν τα σχολεία, ώστε όλοι ανεξαιρέτως οι μαθητές της Ελλάδος να έχουν πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση δεν το έπραξε.

Η Πεύκη δεν είναι το μοναδικό χωριό που έχει πρόβλημα στο Δήμο Πύργου

Μετά την ανάδειξη του θέματος στην δημοσιότητα, πληθαίνουν οι καταγγελίες στο patrisnews.com , από μαθητές και γονείς που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην πρόσβαση της τηλεκπαίδευσης, με τον Δήμο Πύργου  να έχει χαρτογραφήσει τις ανάλογες υποθέσεις και να έχει δρομολογήσει ήδη την επίλυσή τους.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου