Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020

Ο Χριστόφορος Χελάλι ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότητα στο Βερμόντ με το Κομμουνιστικό Κόμμα

 Σάββατο, 7 Νοεμβρίου, 2020

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Χελάλι και στην ερώτηση πώς αισθάνεται με το αποτέλεσμα, είπε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος, είναι κάτι που δεν περιμέναμε, 1% δηλαδή 3.432 ψήφους, κι αυτό δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι εδώ στην Αμερική που έχει μια ιστορία αντικομουνιστική».

Αναφορικά αν περίμενε καλύτερα ή χειρότερα, είπε ότι «περίμενα χειρότερα, αλλά στη Βουλή δεν μπήκα». Στην ερώτηση μήπως είναι καλύτερα να τη βλέπετε απ’ έξω, είπε «δεν πειράζει, κι αυτό που έγινε, το ποσοστό που πήρα είναι καλό έπειτα από τριάντα χρόνια έγινε κάτι τέτοιο».

Οταν τον ρωτήσαμε τι κλίμα επικρατεί εκεί, απάντησε, «όλοι χαρούμενοι είναι, η συντρόφισσα μου, το συντροφάκι μας, όλοι».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου