Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

Φυλακές Χαλκίδας: Αποφυλακίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας

 Σάββατο, 21 Νοεμβρίου, 2020

Ελεύθερος είναι εδώ και λίγες ώρες ο περιβόητος αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος αποφυλακίστηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής από τις φυλακές Χαλκίδας.

Ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος είχε καταδικαστεί για απόπειρα απάτης, αποφυλακίστηκε με όρους έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του.

Αναλυτικότερα, ο Σώρρας καταδικάστηκε το Δεκέμβριο του 2019 από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε έξι χρόνια κάθειρξης, χωρίς αναστολή, για το αδίκημα της απόπειρας απάτης σε βάρος του Δημοσίου. Καθοριστικό ρόλο στην αποφυλάκισή του διαδραμάτισε το γεγονός ότι το δικαστήριο τον έκρινε αθώο για μία σειρά άλλων αδικημάτων. Έτσι ο Σώρρας είχε καταδικαστεί σε λίγα χρόνια κάθειρξη. Μαζί με το Σώρρα είχαν κατηγορηθεί ακόμα 22 άτομα, μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις», τα οποία αθωώθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου