Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020

Πομπέο μεταβαίνει προς συνάντηση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου

  Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου, 2020

 
Αssociated Press

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ. Βαρθολομαίος (AP Photo/Derec Gatopolulos, FILE).

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για να συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, προκειμένου να συζητήσουν θρησκευτικά θέμα στην Τουρκία και στην περιοχή και να προαγάγει την ισχυρή στάση των ΗΠΑ σε θέματα θρησκευτικής ελευθερίας ανά τον Κόσμο.

Ο κ. Πομπέο θα πραγματοποιήσει περιοδεία από τις 13 έως τις 23 Νοεμβρίου στη Γαλλία, Τουρκία, Γεωργία, Ισραήλ, Ηνωμένα Αραβικά εμιράτα, Κατάρ και Σαουδική Αραβία.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου