Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Τραμπ : «Ο χρόνος θα δείξει ποιος θα αναλάβει την προεδρία»

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου, 2020

Στα πρώτα δημόσια σχόλιά του μετά την εβδομάδα των εκλογών στις ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ ενημέρωσε για το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ενώ έκανε ένα αινιγματικό σχόλιο για την προεδρία της χώρας.

Ο χρόνος θα δείξει ποιος θα αναλάβει την εξουσία τον Ιανουάριο, δήλωσε απόψε ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Στις πρώτες, επίσημες δηλώσεις που έκανε σχεδόν μία εβδομάδα αφότου όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα προέβλεψαν την ήττα του στις εκλογές, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος τόνισε ότι η δική του κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιβάλει λοκντάουν στις ΗΠΑ, υπό οποιαδήποτε συνθήκη.

«Η δική μας κυβέρνηση δεν θα προβεί σε lockdown, δεν ξέρω τι θα κάνει… όποιος διοικεί στο μέλλον. Μόνο ο χρόνος θα μας πει. Εμείς πάντως, δεν εγκρίνουμε ένα νέο γενικευμένο lockdown», είπε αινιγματικά ο Τραμπ, με πολλούς σχολιαστές να κάνουν λόγο για μια έμμεση παραδοχή ήττας.

«Στις ΗΠΑ μέχρι τον Απρίλιο το εμβόλιο για τον κοροναϊό»

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος μίλησε από τους κήπους του Λευκού Οίκου για την Επιχείρηση Warp Speed, που συντονίζει τη στρατηγική εμβολιασμού της κυβέρνησης όσον αφορά τον ιό, στην πρώτη δημόσια ομιλία του μετά την ανακοίνωση της ήττας του το Σάββατο.

Αναφερόμενος στο εμβόλιο για τον νέο κοροναϊό, είπε ότι αναμένει ότι θα είναι διαθέσιμο για όλον τον πληθυσμό τον Απρίλιο. Εκτίμησε επίσης ότι θα δοθεί «πάρα πολύ σύντομα» η έγκριση για τη χρήση του εμβολίου της εταιρείας Pfizer.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου