Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: Στην Ηλεία για… ελαιομάζεμα!

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου, 2020

Στο νομό Ηλείας και συγκεκριμένα στα Χανάκια απ’ όπου κατάγεται η σύζυγός του, περνά τις ημέρες της καραντίνας ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού και μια από τις σπουδαιότερες μορφές που φόρεσαν την φανέλα του Πανηλειακού μάλιστα, ρίχτηκε στην μάχη του… ελαιομαζόματος και με ένα στόρι που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram, τα… σπάει!

-------------------------------

Σημείωση:  Μία φίλη από το Μόντρεαλ είχε επισκεφτεί την Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι και… με το lockdown δεν την πλησίασαν συγγενείς και φίλοι και μόνη της πήγε σε παραλία της ανατολικής Αττικής.

Εκεί συνάντησε ένα αντρόγυνο και άρχισαν να συζητούν για διάφορα.  Η γυναίκα της είπε ότι είναι από τα Χανάκια, Πύργου, Ηλείας και έπιασαν κουβέντα για τον κωρονοϊό και για τον Ελληνισμό του Μόντρεαλ και της Βοστώνης όπου  έρχεται κάπου κάπου.

Η κουβέντα έφτασε και στους Ηλείους του Μοντρεάλ και της Βοστώνης.  Την προσκάλεσαν στο παραθαλάσσιο σπίτι για φαγητό και αποδέχτηκε.  Όταν κόντευε να φύγει της αποκάλυψαν ότι οι οικείοι ήταν ο με την οικογένειά του.

Σημείωση:  Μία φίλη από το Μόντρεαλ είχε επισκεφτεί την Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι και… με το lockdown δεν την πλησίασαν συγγενείς και φίλοι και πήγε σε παραλία της ανατολικής Αττικής.

Εκεί συνάντησε ένα αντρόγυνο και άρχισαν να συζητούν για διάφορα.  Η γυναίκα της είπε ότι είναι από τα Χανάκια, Πύργου, Ηλείας και έπιασαν κουβέντα για τον κωρονοϊό και για τον Ελληνισμό του Μόντρεαλ και της Βοστώνης όπου  έρχεται κάπου κάπου.

Η κουβέντα έφτασε και στους Ηλείους του Μοντρεάλ και της Βοστώνης.  Την προσκάλεσαν στο παραθαλάσσιο σπίτι για φαγητό και αποδέχτηκε.  

Όταν κόντευε να φύγει της αποκάλυψαν ότι οι οικείοι ήταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με την οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου