Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Biden: Τώρα, είναι η ώρα να ενώσουμε το έθνος-Θα είμαι πρόεδρος όλων των Αμερικανών

 Κυριακή, 8 Νοεμβρίου, 2020

Το βίντεο και το τραγούδι που ανάρτησε στο Twitter.

ASSOCIATED PRESS

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για το αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως αισθάνεται τιμή που οι Αμερικανοί τον επέλεξαν ως πρόεδρό τους και είπε πως τώρα είναι καιρός να επουλωθεί ο διχασμός που άφησε η προεκλογική εκστρατεία και η χώρα να ενωθεί.

«Αισθάνομαι τιμή και ταπείνωση για την εμπιστοσύνη που έδειξε ο αμερικανικός λαός σε εμένα και στην εκλεγμένη αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις. Απέναντι σε πρωτόγνωρα εμπόδια, αριθμός ρεκόρ Αμερικανών ψήφισαν. Τώρα που η εκστρατεία έχει τελειώσει, είναι ο καιρός να αφήσουμε τον θυμό και τη σκληρή ρητορική πίσω μας και να ενωθούμε ως έθνος. Είναι ο καιρός να ενωθεί η Αμερική».

Επίσης στο twitter έγραψε: ”Αμερική, αισθάνομαι τιμή που με επιλέξατε να ηγηθώ αυτής της υπέροχης χώρας. Η δουλειά που έχουμε μπροστά μας θα είναι δύσκολη, αλλά σας δίνω μια υπόσχεση: θα είμαι πρόεδρος όλων των Αμερικανών- είτε με ψηφίσατε, είτε όχι. Θα φανώ άξιος της εμπιστοσύνης που μου δείξατε”. 

Συνοδεύει δε την ανάρτηση του με βίντεο όπου εμφανίζονται διάφορα πρόσωπα σιυμπολιτών του, ανεξάρτητου φυλής και χρώματος, από διάφορα μέρη των ΗΠΑ ενώ το βίντεο έχει μουσική επένδυση από το τραγούδι του Ray Charles “America The Beautiful”. 

America, I’m honored that you have chosen me to lead our great country. The work ahead of us will be hard, but I promise you this: I will be a President for all Americans — whether you voted for me or not. I will keep the faith that you have placed in me.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου