Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Σε ένα μήνα (19 Δεκεμβρίου) η ιστοσελίδα μας γιορτάζει 11 χρόνια.

 Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου, 2020

Αλήθεια πότε πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια;  

Καθημερινά με νέα στην Ελληνική γλώσσα, που μέσα σε 2 δευτερόλεπτα μπορούν να μεταφραστούν σε 97 άλλες γλώσσες.  (Πάνω αριστερά που γράφει: Select Language, η μικρή ιστοσελίδα μας διαβάζεται σε 138 κράτη! 

Της δώσαμε το όνομα paneliakos.com για να τιμήσουμε τον τόπο καταγωγής και τον Πανηλειακό Σύλλογο Βοστώνης του οποίου είμαστε από τους ιδρυτές του.

Σε λίγες ημέρες θα φτάσουμε 2 εκατομμύρια εισόδου στην ιστοσελίδα μας και αυτό οφείλετε σε εσάς, τους γνωστούς και άγνωστους Φίλους και Φίλες μας στη Βοστώνη, στις ΗΠΑ, το Καναδά, την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Αυστραλία και τόσα άλλα κράτη, αλλά και στα αεροπλάνα και καράβια που ταξιδεύουν!  Ακόμα και στην Τουρκία, την Αλβανία, στα Σκόπια μας διαβάζουν και «παρακολουθούν» τι γράφουμε!  (Ξέρουμε από τα ίχνη που αφήνουν).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας που μας κρατάτε συντροφιά στο «ταξίδι» της ενημέρωσης.  Προσπαθούμε πάντα να προβάλουμε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, την κοινωνία και τα καλά ή και τα όχι και τόσο καλά.  

Γνωρίσαμε φίλους και φίλες που μας έδωσαν συγχαρητήρια και κουράγιο.  Δεν πήραμε ούτε μία τρύπια δεκάρα από κανέναν και δεν γράψαμε κάτι για ατομικό συμφέρον.

Κάποια από τα άρθρα, δικά μας ή δημοσιογράφων που αναρτήσαμε πιθανόν να στεναχώρησαν κάποιους.  Δεν είναι κανένας τέλειος αλλά όταν κλείνουμε τα μάτια στους συμφεροντολόγους, στους επαγγελματίες, και εάν δεν αναφερόμαστε τότε είμαστε κι εμείς (και εσείς) συμμέτοχοι στην αδικία, την κλεψιά, την όποια εκμετάλλευση από τους επαγγελματίες.

Όπως έχω γράψει και πάλι, σκοπός μας δεν είναι να αντικαταστήσουμε ή να υποβαθμίσουμε έμπειρους και καλούς δημοσιογράφους αλλά να προβάλουμε το έργο τους και πολλές φορές να εκφράσουμε τη δική μας γνώμη.

Έχουμε λάβει χιλιάδες επιστολές (e-mails) από ανθρώπους που αγκάλιασαν την προσπάθειά μας.  Δεν είμαστε επαγγελματίες αλλά εθελοντές.  Τόσο εγώ όπως ο Νίκος, η Μαρία, ο Κώστας, η Φρόσω, ο Στάθης, ο Γιώργος (όλοι από τη Βοστώνη).  Η Μαρία, η Τασία, η Νατάσα, ο Δημήτρης, η Ασπασία, ο Νίκος, ο Γιάννης (όλοι από την Ελλάδα).  Ο Τάσος, η Μαρία, ο Αντώνης, η Γιώτα, ο Ορέστης, ο Βασίλης από την Ευρώπη…  Συνολικά 37 άτομα βοηθούν στην ενημέρωσή σας και τους ευχαριστώ.  Είναι όλοι τους εθελόντριες και εθελοντές.

Καλοί μου Φίλοι αναγνώστες και Φίλες αναγνώστριες, σας ευχαριστούμε. 

Σας ευχόμαστε να είσαστε καλά από Υγεία και να ευτυχείτε.  Κάθε ημέρα που περνάει είναι μία ημέρα λιγότερη από τη ζωή μας.  Όλα εδώ θα μείνουν. 

Προσπαθήστε να είσαστε θετικοί στην κοινωνία και βοηθήστε τους συνανθρώπους μας.

Καλές Γιορτές και καλή συνέχεια.

Διατελώ

Βασίλειος Καυκάς, Βοστώνη, ΗΠΑ

Εάν θέλετε να μας στείλετε Ευχές, Άρθρο, Νέα, μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: paneliakos@aol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου