Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε η 15χρονη ότι εμπλέκεται στη δολοφονία της μητέρας της

 

Τόσο η ίδια όσο και ο 17χρονος έκαναν αναφορά και σε τρίτο φιλικό τους πρόσωπο ότι εμπλέκεται στη δολοφονία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα καθώς η 15χρονη κόρη της κατά πληροφορίες ομολόγησε την εμπλοκή της στο φονικό.

Παράλληλα οι αστυνομικοί εξετάζουν και την εμπλοκή τρίτου προσώπου στο φονικό που είχε φιλική σχέση τοσο με την 15χρονη όσο και με τον 17χρονο φίλο της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η 15χρονη μαζί με τον 17χρονο Ρουμάνο φίλο της ξεδίπλωσαν το σκηνικό του θανάτου στο υπερυφωμένο διαμέρισμα στην Αγία Βαρβάρα ενω έκαναν αναφορά στο τρίτο φιλικό προς τους δύο τους πρόσωπο.

Στις 12 το μεσημέρι αναμένεται στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται η 15χρονη ο δικηγόρος της Σπύρος Δημητρίου.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ είχαν εστιάσει στο γεγονός οτι ο 17χρονος, σεσημασμένος για ναρκωτικά, διέμενε στο υπερυψωμένο ισόγειο της Αγίας Βαρβάρας και είχε καθημερινές προστριβές με τη μητέρα της φιλης του. Παράλληλα, διερευνουν για ποιο λόγο τα δυο παιδιά βρέθηκαν στις Σέρρες και αν προσπάθησαν να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Η γυναίκα που έχασε πριν ένα χρόνο τον σύζυγό της και εργαζόταν ως καθαρίστρια για να μεγαλώσει το παιδί της, βρέθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής μέσα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Ήταν δεμένη χειροπόδαρα με ιμάντες και σφαγμένη καθώς είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές στο πρόσωπο και τον λαιμό. Το σπίτι ήταν ψαγμένο, χωρίς όμως να υπάρχουν ίχνη παραβίασης ενω οι αρχές απο την πρώτη στιγμή αναζητούσαν την 15χρονη κόρη της η οποία είχε εξαφανιστεί. Τα ξημερώματα της Κυριακής η μαθήτρια εντοπίστηκε στις Σέρρες σε όχημα μαζί με τον Ρουμάνο φίλο της απο συνεργείο της Αστυνομίας που διενεργούσε ελέγχους για Covid-19.

«Η εμπλοκή της ερευνάται απο την Αστυνομία. Σε καθε περίπτωση οποιαδήποτε ευθύνη της θα αντιμετωπιστεί από τη δικαιοσύνη συμφωνα με το δίκαιο ανηλίκων»  δήλωνε το πρωί της Δευτέρας στο protothema.gr ο δικηγόρος που εκπροσωπει την 15χρονη κ. Σπυρος Δημητριου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου