Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020

«Ολιστική μελέτη» από FIFA/UEFA για την Ελλάδα

  Κυρακή, 4 Οκτωβρίου, 2020

Αντιπροσωπεία των FIFA/UEFA θα έλθει στην Αθήνα για να παρουσιάσει και να παραδώσει στον πρωθυπουργό την «ολιστική μελέτη» της.

Σχέδιο εξόδου του ελληνικού ποδοσφαίρου από την κρίση που το ταλανίζει εδώ και χρόνια θα παρουσιάσει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αντιπροσωπεία των FIFA/UEFA, αμέσως μετά το τέλος των επικείμενων αγώνων της εθνικής μας ομάδας για το Nation League, στα μέσα Οκτωβρίου. Αντιπροσωπεία των διεθνών συνομοσπονδιών θα έλθει στην Αθήνα για να παρουσιάσει και να παραδώσει στον πρωθυπουργό την «ολιστική μελέτη» που έχει ετοιμάσει για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με μια αναλυτική χαρτογράφηση των προβλημάτων και των παθογενειών που το μαστίζουν, συνοδευόμενη από προτάσεις για την υιοθέτηση πρακτικών που θα συμβάλουν αποφασιστικά στη βελτίωση της εικόνας του στο άμεσο μέλλον.

Η πρώτη ενημέρωση για το περιεχόμενο της εμπεριστατωμένης μελέτης για τις απαιτούμενες αλλαγές στη δομή και στον τρόπο λειτουργίας του ελληνικού ποδοσφαίρου έγινε στη Νιόν της Ελβετίας, όπου μετέβη ο Λευτέρης Αυγενάκης για να συναντηθεί με τους εκπροσώπους της FIFA/UEFA Ζόραν Λάκοβιτς, Λούκας Νικόλα και Μάριο Γεωργίου. Τον υφυπουργό Αθλητισμού καλωσόρισε στη Νιόν ο γενικός γραμματέας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης.   

Η παρουσίαση του προσχεδίου έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον κ. Αυγενάκη να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από την πολύμηνη εργασία των αρμόδιων τμημάτων των διεθνών συνομοσπονδιών. Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται μια τόσο λεπτομερής και εμπεριστατωμένη μελέτη για κάποια χώρα-μέλος, γι’ αυτό και το όλο εγχείρημα θεωρείται μεγάλη ευκαιρία να μπει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε νέες, στέρεες, βάσεις. Στο περιθώριο της συνάντησης, συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με τους στημένους αγώνες, τη μάστιγα του ντόπινγκ και κάποια ζητήματα που αφορούν τους προπονητές του ποδοσφαίρου.

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου