Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020

«Ολιστική μελέτη» από FIFA/UEFA για την Ελλάδα

  Κυρακή, 4 Οκτωβρίου, 2020

Αντιπροσωπεία των FIFA/UEFA θα έλθει στην Αθήνα για να παρουσιάσει και να παραδώσει στον πρωθυπουργό την «ολιστική μελέτη» της.

Σχέδιο εξόδου του ελληνικού ποδοσφαίρου από την κρίση που το ταλανίζει εδώ και χρόνια θα παρουσιάσει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αντιπροσωπεία των FIFA/UEFA, αμέσως μετά το τέλος των επικείμενων αγώνων της εθνικής μας ομάδας για το Nation League, στα μέσα Οκτωβρίου. Αντιπροσωπεία των διεθνών συνομοσπονδιών θα έλθει στην Αθήνα για να παρουσιάσει και να παραδώσει στον πρωθυπουργό την «ολιστική μελέτη» που έχει ετοιμάσει για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με μια αναλυτική χαρτογράφηση των προβλημάτων και των παθογενειών που το μαστίζουν, συνοδευόμενη από προτάσεις για την υιοθέτηση πρακτικών που θα συμβάλουν αποφασιστικά στη βελτίωση της εικόνας του στο άμεσο μέλλον.

Η πρώτη ενημέρωση για το περιεχόμενο της εμπεριστατωμένης μελέτης για τις απαιτούμενες αλλαγές στη δομή και στον τρόπο λειτουργίας του ελληνικού ποδοσφαίρου έγινε στη Νιόν της Ελβετίας, όπου μετέβη ο Λευτέρης Αυγενάκης για να συναντηθεί με τους εκπροσώπους της FIFA/UEFA Ζόραν Λάκοβιτς, Λούκας Νικόλα και Μάριο Γεωργίου. Τον υφυπουργό Αθλητισμού καλωσόρισε στη Νιόν ο γενικός γραμματέας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης.   

Η παρουσίαση του προσχεδίου έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον κ. Αυγενάκη να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από την πολύμηνη εργασία των αρμόδιων τμημάτων των διεθνών συνομοσπονδιών. Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται μια τόσο λεπτομερής και εμπεριστατωμένη μελέτη για κάποια χώρα-μέλος, γι’ αυτό και το όλο εγχείρημα θεωρείται μεγάλη ευκαιρία να μπει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε νέες, στέρεες, βάσεις. Στο περιθώριο της συνάντησης, συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με τους στημένους αγώνες, τη μάστιγα του ντόπινγκ και κάποια ζητήματα που αφορούν τους προπονητές του ποδοσφαίρου.

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου