Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ. Ενδιαφέρον μεν αλλά… το debate μεταξύ των δύο υποψηφίων αντιπροέδρων των ΗΠΑ

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου, 2020

Εάν μπορούσαμε να δώσουμε προβάδισμα στο ποιος κέρδισε το debate αυτό είναι ότι ο Michael Pence τα πήγε καλύτερα από την Γερουσιαστή Kamala Harris.

O αντιπρόεδρος υπεραμύνθηκε την πολιτική Trump σε όλα τα επίπεδα με κυριότερο την οικονομία και το γεγονός ότι η Αμερική σήμερα είναι πολύ καλύτερα από ότι ήταν πριν τρία χρόνια. 

Η γερουσιαστής η οποία αρκετές φορές δεν απάντησε στην ερώτηση που της έκανε η δημοσιογράφος του USA Today Susan Page.

Από την άλλη μεριά ο κ. Πενς ξέφευγε του χρόνου που του είχε δοθεί από την κ. Πέϊτζ.  Η κ. Χάρης συνέχεια αναφερόταν στον υποψήφιο πρόεδρος Joe Biden (πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ με Πρόεδρο τον Obama) με το χαρακτηριστικό “Joe and I” (Τζο εντ άϊ).  Δηλαδή ο Τζο και Εγώ.  Το είπε τόσες φορές που νόμιζες ότι αυτό ήταν το όνομα της! 

Δύο άλλα πράγματα που σίγουρα θα γίνουν θέμα από τους σχολιαστές ήταν οι γκριμάτσες που έκανε η γερουσιαστής και ότι μία μύγα κάθισε στο κεφάλι του αντιπροέδρου για 2-3 λεπτά.

Επανερχόμενος στην πρώτη παράγραφο μάλλον ο αντιπρόεδρος Pence πήρε 55% με 45% στην Harris.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου