Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020

Σε καραντίνα σχεδόν όλο το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ

Σύμφωνα με το BBC


O αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ (Joint Chiefs of Staff), Μαρκ Μίλεϊ, καθώς και άλλοι ανώτεροι Αμερικανοί στρατιωτικοί έχουν μπει σε καραντίνα, καθότι βγήκε θετικός στον κορωνοϊό ένας ανώτατος αξιωματικός της ακτοφυλακής των Ηνωμένων Πολιτειών. Ειδικότερα, ο ναύαρχος Τσαρλς Ρέι, υποδιοικητής της αμερικανικής ακτοφυλακής, διαγνώσθηκε με τον ιό λίγο αφότου παρουσίασε ήπια συμπτώματα.

Όπως αναφέρει το Πεντάγωνο, πολλοί ανώτεροι αξιωματικοί, μεταξύ των οποίων οι επικεφαλής σχεδόν όλων των σωμάτων των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, μπήκαν άμεσα σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους, καθότι είχαν βρεθεί σε κοινές συναθροίσεις με τον ναύαρχο την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, κανείς τους δεν παρουσιάζει προς το παρόν συμπτώματα, προσθέτει η σχετική ανακοίνωση του Πενταγώνου.                                              

Παρότι δεν είναι γνωστό πως κόλλησε τον ιό ο αξιωματικός, Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν στο Associated Press ότι η προσβολή του Ρέι δεν φέρεται να σχετίζεται με την περιπέτεια του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον ιό, η οποία επηρέασε και άλλους στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με το CBS News, σχεδόν όλα τα μέλη του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, του σώματος ανώτερων αξιωματικών που συμβουλεύει τον Αμερικανό πρόεδρο, βρίσκονται τώρα σε καραντίνα. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Πεντάγωνου,  «δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην επιχειρησιακή ετοιμότητα  και ικανότητα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων». «Οι ανώτεροι στρατιωτικοί ηγέτες διατηρούν στο απόλυτο τις επιχειρησιακές ικανότητες τους και ασκούν τα καθήκοντα τους από εναλλακτικούς χώρους εργασίας», τονίζει ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Τζόναθαν Χόφμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου