Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Χιλιάδες Αρμένιοι στη Διαμαρτυρία έξω από του Τουρκικό Προξενείο

 Demonstration Against Azeri Aggression in Artsakh

Χιλιάδες Αρμένιοι και φίλοι τους έδωσαν το παρών μπροστά στο Τουρκικό Προξενείο της Βοστώνης, 31 St. James Ave.

Η διαμαρτυρία άρχισε στις 2:30μμ. Μεταξύ αυτών έδωσαν το παρόν και αρκετοί Έλληνες, μεταξύ αυτών ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Τραβαγιάκης, η πρώην Πρόεδρος κ. Ελισσάβετ Παπασλή και άλλοι.


Το δασύλλιο που είναι ακριβώς απέναντι από την ανωτέρω διεύθυνση ήταν μικρό να χωρέσει όλο το κόσμο και τελικά έκλεισε η St. James Avenue και από τις δύο πλευρές.  Χωρίς να γίνουν έκτοπα οι Αρμένιοι με Αρμένικες σημαίες και πλακάτ, με ντουντούκες και μεγάφωνα φώναζαν στα Αγγλικά αλλά και στη γλώσσα τους «Ελευθερία στο Αρτσάκχ», «Εντοργάν = Χίτλερ», «Έξω η Τουρκία από το ΝΑΤΟ»…

Χαρακτηριστικό είναι ΄τι όταν οι διοργανωτές έμαθαν ότι η Ελληνική αντιπροσωπεία ήταν εκεί έσπευσαν να τους αγκαλιάσουν και να τους ευχαριστήσουν. 



Στις 3:30μμ άρχισε η μεγάλη πορεία από το 31 St. James Avenue προς την Charles St, μέσα από το κεντρικό πάρκο της Βοστώνης, δεξιά στη Beacon Street και έξω από το Κυβερνείο.  Η πορεία αφού πέρασε το Κυβερνείο κατέβηκε και πέρασε την Cambridge St, έστριψε δεξιά στο Ταχυδρομείο και για περίπου πέντε λεπτά σταμάτησε έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό 7 όπου τα συνθήματα ολοένα και γινόντουσαν πιο δυνατά.  Μετά συνέχισε δεξιά και όταν έφτασε στην Cambridge St έστριψε αριστερά στο JFK Building (John F. Kennedy) συνέχισε έξω από το Δημαρχείο της Βοστώνης και έστριψε αριστερά.  Πέρασε έξω από το Faneuil Hall και Quincy Market και μετά κατέληξε στο Armenian Heritage Park όπου έψαλαν οι Εθνικοί Ύμνοι ΗΠΑ και Αρμενίας, οι κληρικοί έψαλαν μία προσευχή και στη συνέχεια από τα μεγάφωνα ακούστηκε «ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο και τα μέλη της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων για την συμμετοχή τους».  Ακολούθησαν ομιλίες στην Αγγλική από τους αξιωματούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου