Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Τι λένε οι Έλληνες επιστήμονες που δημιούργησαν το «κοκτέιλ» αντισωμάτων που χορηγήθηκε στον Τραμπ

Και κάπως έτσι «γεννήθηκε» το φάρμακο για τον κορωνοϊό!

Κι εσύ... γιατροσόφια και... μετάνοιες  paneliakos.com


Το φάρμακο έχει δοθεί σε 2.000 άτομα μέχρι τώρα, και έχει άμεσα αποτελέσματα κατά του κοροναϊού, σύμφωνα με τους έλληνες επιστήμονες που το δημιούργησαν.

Τι λένε οι Έλληνες επιστήμονες που δημιούργησαν το «κοκτέιλ» αντισωμάτων που χορηγήθηκε στον Τραμπ | tovima.gr

Ο Ντόναλντ Τραμπ, συνεχίζει τη «μάχη» του με τον κορωνοϊό έχοντας “σύμμαχο” την θεραπεία την οποία δημιούργησε και βελτιώνει η Regeneron Pharmaceuticals, στην οποία ηγείται ένας έλληνας επιστήμονας, ο   Γεώργιος Γιανκόπουλος.

Ο επίσης έλληνας επιστήμονας και συνεργάτης του, Χρήστος Κυρατσούς, που συμμετέχει στην έρευνα για τη συγκεκριμένη θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα, ανέφερε πως η συγκεκριμένη θεραπεία δεν είχε έγκριση και υπήρξε αγώνας δρόμου για να πάρει το “πράσινο φως” από το FDA.

Όπως είπε ο κ. Κυρατσούς, μιλώντας στον ΑΝΤ1, το φάρμακο έχει δοθεί σε 2.000 άτομα μέχρι τώρα, και έχει άμεσα αποτελέσματα κατά του κοροναϊού.

Μάλιστα όπως είπε το 99% του ιικού φορτίου πέφτει μέσα στην πρώτη εβδομάδα. Αυτό αφορά ακόμα και άτομα μεγάλης ηλικίας και υποκείμενα νοσήματα.

Τόνισε πως κατά τη δοκιμή δεν υπήρχε παρενέργεια, επομένως γι αυτό οι συνεργάτες του Τραμπ επέλεξαν τη συγκεκριμένη θεραπεία.

«Θα το έδινα στον εαυτό μου»

Το κοκτέιλ των αντισωμάτων που δημιούργησε η εταιρεία, καταφέρνει να περιορίσει την μετάλλαξη του ιού και παράλληλα μειώνει άμεσα τον χρόνο της θεραπείας.

«Οι επιστήμονες απομόνωσαν τρεις τύπους για να βρουν ποια προσκολλώνται καλύτερα στον ιό. Επέλεξαν δύο επειδή βρήκαν ότι προσκολλώνται σε ελαφρώς διαφορετικά σημεία των ακίδων. Επομένως, εάν ο ιός μεταλλαχθεί και η δομή του αλλάξει, τουλάχιστον ένα αντίσωμα θα λειτουργεί ακόμη» ανέφερε το BBC.

«Μας ζητήθηκε να το προμηθεύσουμε και αυτό έγινε κάτω από την επίβλεψη του οργανισμού υγείας των ΗΠΑ, και όπως ακούσαμε όλοι χορηγήθηκε στον πρόεδρο και ευχόμαστε να τον βοηθήσει να αναρρώσει γρήγορα και να επανέλθει υγιής» αναφέρει ο συνιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας REGENEROR Γεώργιος Γιανκόπουλος.

«Θα έδινα στον εαυτό μου αυτό το φάρμακο αν είχα μολυνθεί από τον COVID-19, και θα το έδινα και σε αγαπημένα πρόσωπα, και αυτό είναι ένα είδος ορίου που έχουμε θέσει για το αν πιστεύουμε πραγματικά ότι έχει τη δυνατότητα να είναι αποτελεσματικό» πρόσθεσε ο Γεώργιος Γιανκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου