Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020

«Νιώθω καλά» γράφει ο Τραμπ, εν μέσω προβληματισμών για την υγεία του

 Κυρακή, 4 Οκτωβρίου, 2020

Ο γιατρός του Λευκού Οίκου περιέγραψε ως θετική την εικόνα, ωστόσο πηγή του Reuters εξέφρασε προβληματισμούς.

SAUL LOEB VIA GETTY IMAGES

Ως θετική φαίνεται να διαμορφώνεται η εικόνα ως προς την υγεία του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, που έχει διαγνωστεί με Covid-19, χωρίς όμως να απουσιάζουν οι προβληματισμοί για το τι μπορεί να συμβεί τις επόμενες ώρες ή ημέρες.

Ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε τη δική του «ανταπόκριση» για το θέμα μέσω Twitter: «Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι και όλοι στο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ Ιατρικό Κέντρο Γουόλτερ Ριντ και άλλοι από αντίστοιχα εκπληκτικά ιδρύματα που συνεργάζονται μαζί τους είναι καταπληκτικοί! Έχει γίνει φοβερή πρόοδος μέσα στους τελευταίους έξι μήνες ως προς την αντιμετώπιση αυτή της πανούκλας. Με τη βοήθειά τους, νιώθω καλά!».

 

 

Ο Σον Κόνλεϊ, γιατρός του Λευκού Οίκου, είπε σε δημοσιογράφους ότι ο Τραμπ δεν είχε αντιμετωπίσει δυσκολίες στην αναπνοή, και δεν λάμβανε επιπρόσθετο οξυγόνο. «Η ομάδα κι εγώ είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς για την πρόοδο που έχει σημειώσει ο πρόεδρος» είπε ο Κόνλεϊ, ο οποίος ωστόσο δεν ήταν σε θέση να δώσει χρονοδιάγραμμα για την πιθανή έξοδό του από το νοσοκομείο.

 

ASSOCIATED PRESS

 

Παρόλα αυτά, πηγή του Reuters ενημερωμένη για την υγεία του προέδρου των ΗΠΑ είπε ότι ο Τραμπ δεν βρίσκεται ακόμα σε «ανοιχτό δρόμο» για την ανάρρωσή του και κάποιες από τις ζωτικές του ενδείξεις μέσα στις τελευταίες 24 ώρες ήταν πολύ ανησυχητικές.

Η εν λόγω πηγή, που μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας- και που οι αναφορές της οποίας δεν φαίνονται να συνάδουν με τις επίσημες ανακοινώσεις- είπε ότι οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμης σημασίας.

Ο Κόνλεϊ είπε πως ο Τραμπ έλαβε μια πρώτη δόση μιας πενθήμερης αγωγής με Remdesivir, ένα ενδοφλέβιο αντιικό φάρμακο της Gilead Sciences που έχει φανεί να μειώνει τον χρόνο νοσηλείας στο νοσοκομείο. Επίσης λαμβάνει μια πειραματική θεραπεία, τη REGN-COV2 της Regeneron, ένα από μια σειρά πειραματικών φαρμάκων για την Covid-19 που είναι γνωστά ως μονοκλωνικά αντισώματα.

HuffpostGr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου