Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020

Βγήκε από το νοσοκομείο και επέστρεψε στον Λευκό Οίκο ο ΤραμπΦορώντας μάσκα, ο Τραμπ χαιρέτησε τους δημοσιογράφους, κατευθυνόμενος προς το ελικόπτερο, χωρίς να προχωρήσει σε καμία δήλωση.  Κατά την αναχώρησή του, έγινε ερώτηση σχετικά με τους συνεργάτες του στον Λευκό Οίκο που επίσης διαγνώστηκαν με κορωνοϊό, αλλά δεν έδωσε καμία απάντηση.
 
Κατά την άφιξή του, έβγαλε την μάσκα, έκανε το σήμα της νίκης και εισήλθε στην προεδρική κατοικία.
 
Πλέον, ο Αμερικανός Πρόεδρος συνεχίζει την θεραπεία του στον Λευκό Οίκο, όπου και θα παραμείνει σε καραντίνα μέχρι να διασφαλιστεί ότι ξεπέρασε την λοίμωξη και δεν είναι πλέον μολυσματικός.
 
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, ο Τραμπ ενδέχεται να προλάβει ακόμη και το δεύτερο ντιμπέιτ, στις 15 Οκτωβρίου, εφόσον βρεθεί αρνητικός σε τρία συνεχόμενα τεστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου