Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Με εντολή Μητσοτάκη ανακλήθηκε η απόφαση για φιλάθλους στα γήπεδα

Πάνος Τουμάσης

Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε, σήμερα το πρωί ανακλήθηκε.

UEFA - HANDOUT VIA GETTY IMAGES
Η απόφαση αυτή επηρεάζει άμεσα το παιχνίδι Ολυμπιακός – Μαρσέιγ, στο πλαίσιο του Champions League, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο, κεκλεισμένων των θυρών.

Πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από την ανακοίνωση της απόφασης του υφ. Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τους όρους της σταδιακής επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή για την ανάκλησή της. 

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση  κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

Η απόφαση αυτή επηρεάζει άμεσα το παιχνίδι Ολυμπιακός – Μαρσέιγ, στο πλαίσιο του Champions League, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο, κεκλεισμένων των θυρών, όπως επίσης τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

HuffpostGr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου