Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Με εντολή Μητσοτάκη ανακλήθηκε η απόφαση για φιλάθλους στα γήπεδα

Πάνος Τουμάσης

Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε, σήμερα το πρωί ανακλήθηκε.

UEFA - HANDOUT VIA GETTY IMAGES
Η απόφαση αυτή επηρεάζει άμεσα το παιχνίδι Ολυμπιακός – Μαρσέιγ, στο πλαίσιο του Champions League, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο, κεκλεισμένων των θυρών.

Πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από την ανακοίνωση της απόφασης του υφ. Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τους όρους της σταδιακής επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή για την ανάκλησή της. 

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση  κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

Η απόφαση αυτή επηρεάζει άμεσα το παιχνίδι Ολυμπιακός – Μαρσέιγ, στο πλαίσιο του Champions League, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο, κεκλεισμένων των θυρών, όπως επίσης τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

HuffpostGr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου