Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020

Σε υψηλό δύο εβδομάδων τα χρηματιστήρια μετά την επιστροφή Τραμπ στον Λευκό Οίκο

   Τρίτη, 6 Οκτωβρίου, 2020

Στην Ευρώπη, τα χρηματιστήρια άνοιξαν νευρικά, με τον δείκτη του Λονδίνου FTSE να υποχωρεί και τις αγορές της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας να μη σημειώνουν σημαντικά κέρδη παρά τη σημαντική άνοδο των παραγγελιών στη γερμανική βιομηχανία. Η Wall Street και το μεγαλύτερο μέρος της Ασίας έκαναν ράλι στη διάρκεια της νύχτας, καθώς η επιστροφή του Τραμπ από το νοσοκομείο μείωσε την ανησυχία για ενδεχόμενη διαταραχή των προεδρικών εκλογών του επόμενου μήνα. Ο ευρύτερος δείκτης μετοχών MSCI για την Ασία - Ειρηνικό αυξήθηκε 0,7% σε υψηλό επίπεδο 2,5 εβδομάδων, με τον δείκτη του χρηματιστηρίου του Χονγκ Κονγκ να σημειώνει άνοδο 0,8% και τον δείκτη Nikkei του χρηματιστηρίου του Τόκιο να ενισχύεται 0,5%, ενώ οι αγορές της Κίνας ήταν κλειστές λόγω επίσημης αργίας.

Οι ελπίδες για ένα νέο πακέτο στήριξης της αμερικανικής οικονομίας συνέχιζαν να αυξάνουν στο παρασκήνιο μετά την περίπου ωριαία τηλεφωνική συνδιάλεξη της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι με τον υπουργό Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν και την προοπτική να συζητήσουν ξανά σήμερα. Η τιμή του χρυσού στην τρέχουσα αγορά μειώθηκε 0,1% στα 1.911 δολάρια ανά ουγγιά μετά το υψηλό επίπεδο δύο εβδομάδων που σημείωσε χθες, ενώ οι προθεσμιακές τιμές του χρυσού στις ΗΠΑ υποχωρούσαν 0,21%. Οι αποδόσεις των 10ετών γερμανικών κρατικών ομολόγων αναφοράς αυξήθηκαν στο υψηλότερο επίπεδο μίας και πλέον εβδομάδας.

 Εθνικός Κήρυξ     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου