Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020

Σε υψηλό δύο εβδομάδων τα χρηματιστήρια μετά την επιστροφή Τραμπ στον Λευκό Οίκο

   Τρίτη, 6 Οκτωβρίου, 2020

Στην Ευρώπη, τα χρηματιστήρια άνοιξαν νευρικά, με τον δείκτη του Λονδίνου FTSE να υποχωρεί και τις αγορές της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας να μη σημειώνουν σημαντικά κέρδη παρά τη σημαντική άνοδο των παραγγελιών στη γερμανική βιομηχανία. Η Wall Street και το μεγαλύτερο μέρος της Ασίας έκαναν ράλι στη διάρκεια της νύχτας, καθώς η επιστροφή του Τραμπ από το νοσοκομείο μείωσε την ανησυχία για ενδεχόμενη διαταραχή των προεδρικών εκλογών του επόμενου μήνα. Ο ευρύτερος δείκτης μετοχών MSCI για την Ασία - Ειρηνικό αυξήθηκε 0,7% σε υψηλό επίπεδο 2,5 εβδομάδων, με τον δείκτη του χρηματιστηρίου του Χονγκ Κονγκ να σημειώνει άνοδο 0,8% και τον δείκτη Nikkei του χρηματιστηρίου του Τόκιο να ενισχύεται 0,5%, ενώ οι αγορές της Κίνας ήταν κλειστές λόγω επίσημης αργίας.

Οι ελπίδες για ένα νέο πακέτο στήριξης της αμερικανικής οικονομίας συνέχιζαν να αυξάνουν στο παρασκήνιο μετά την περίπου ωριαία τηλεφωνική συνδιάλεξη της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι με τον υπουργό Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν και την προοπτική να συζητήσουν ξανά σήμερα. Η τιμή του χρυσού στην τρέχουσα αγορά μειώθηκε 0,1% στα 1.911 δολάρια ανά ουγγιά μετά το υψηλό επίπεδο δύο εβδομάδων που σημείωσε χθες, ενώ οι προθεσμιακές τιμές του χρυσού στις ΗΠΑ υποχωρούσαν 0,21%. Οι αποδόσεις των 10ετών γερμανικών κρατικών ομολόγων αναφοράς αυξήθηκαν στο υψηλότερο επίπεδο μίας και πλέον εβδομάδας.

 Εθνικός Κήρυξ     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου