Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Σε στρατιωτικό νοσοκομείο «προληπτικά» ο Τραμπ

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2020

Φωτ. Α.Ρ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα μεταφερθεί «προληπτικά» σε ειδική σουίτα στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Ουόλτερ Ριντ στο Μέριλαντ μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό, όπως έκανε γνωστό ο Λευκός Οίκος.

«Κατόπιν σύστασης του γιατρού του και ειδικών», ο Αμερικανός πρόεδρος θα εργάζεται από ειδικό τμήμα του στρατιωτικού νοσοκομείου τις προσεχείς ημέρες, δήλωσε η εκπρόσωπος της προεδρίας Κέιλι Μακενάνι.

«Ο πρόεδρος Τραμπ διατηρεί υψηλό ηθικό, παρουσιάζει ελαφριά συμπτώματα και εργάστηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας», διαβεβαίωσε η εκπρόσωπός του.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters, ο κ. Τραμπ έχει χαμηλό πυρετό.

Γιατροί πρότειναν ο κ. Τραμπ να εισαχθεί στο νοσοκομείο για να μπορεί να του προσφερθεί κατεπείγουσα φροντίδα εάν παραστεί ανάγκη.

Θεραπεία με κοκτέιλ αντισωμάτων

Νωρίτερα, ο γιατρός του Αμερικανού προέδρου δήλωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ αισθάνεται κόπωση, αλλά έχει καλή διάθεση και λαμβάνει θεραπεία για τον κορωνοϊό.

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, ο κ. Τραμπ λαμβάνει μια πειραματική θεραπεία με πολυκλωνικά αντισώματα.

Η είδηση πως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς πέραν του ζητήματος της υγείας του ενοίκου του Λευκού Οίκου, οι ΗΠΑ απέχουν ένα μήνα από τις προεδρικές εκλογές και γεννώνται ερωτήματα για το πώς αυτές θα επηρεαστούν.

Στο μεταξύ, αρνητικό ήταν το τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς και η σύζυγός του.

Αρνητικό, επίσης, ήταν το τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Αρνητική στην COVID-19 βγήκε και η υποψήφια αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών, Κάμαλα Χάρις, καθώς και ο σύζυγός της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου