Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020

"Ασχετοι ή επαγγελματίες ψεύτες"

  Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, 2020

«Ασχετοι ή επαγγελματίες ψεύτες στον ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο Κοντονής καρφώνοντας τους πρώην συντρόφους του. Δυο παρατηρήσεις. Κατ ' αρχάς προς τι αυτό το ή το διαζευκτικό; Δεν μπορεί δηλαδή να είναι οι άνθρωποι και τα δύο ταυτόχρονα, και άσχετοι και επαγγελματίες ψεύτες; Υστερα, ακόμα και αν κατά τον Κοντονή δεν μπορεί να είναι και τα δύο μαζί, αλλά ή το ένα ή το άλλο, ο ίδιος που έφαγε μαζί τους τόσα χρόνια πότε το κατάλαβε; Τώρα που τον διέγραψαν;

Γιατί δεν τα επέκτεινες εσύ κ. Τσίπρα;

Επιμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε όλη αυτή την αναταραχή με την Τουρκία να μιλάνε για επέκταση των χωρικών υδάτων από τα έξι στα δώδεκα μίλια (παρά το γεγονός ότι ακόμα και ένα μικρό παιδί στην Ελλάδα ξέρει ότι αυτό θεωρείται από την Τουρκία αιτία πολέμου). Θα είχε ενδιαφέρον ο μεγάλος ηγέτης να μας εξηγήσει για ποιο λόγο στα 4,5 χρόνια που ήταν πρωθυπουργός δεν είχε επεκτείνει ο ίδιος τα μίλια. Προφανώς γιατί είναι άλλο να είσαι στην κυβέρνηση και να έχεις εσύ την ευθύνη και άλλο να είσαι στην αντιπολίτευση και να λες ό,τι σου καπνίζει.

Ανθρωπάκια

Από εκεί που προκαλούσαν μέσα και έξω από τη Βουλή (για τους Χρυσαυγίτες λέω), κάνοντας τους νταήδες, τώρα έχουν μετατραπεί σε ανθρωπάκια. Η προοπτική του κάγκελου της φυλακής βλέπετε μαλακώνει τον άνθρωπο. Χθες στην αίθουσα του δικαστηρίου ήταν ο Μπαρμπαρούσης - αυτός με τη μορφή του Κολοκοτρώνη που αναποδογύριζε πάγκους στις λαϊκές. Εφερε τον ηλικιωμένο πατέρα του να πει εκείνος πως αν ο γιος του πάει στη φυλακή δεν θα υπάρχει κανείς να τον προσέχει. Αυτόν (τον πατέρα) τον λυπάμαι στ’ αλήθεια. Για τον γιο προφανώς και δεν μπορώ να πω το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου