Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

"Ασχετοι ή επαγγελματίες ψεύτες"

  Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, 2020

«Ασχετοι ή επαγγελματίες ψεύτες στον ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο Κοντονής καρφώνοντας τους πρώην συντρόφους του. Δυο παρατηρήσεις. Κατ ' αρχάς προς τι αυτό το ή το διαζευκτικό; Δεν μπορεί δηλαδή να είναι οι άνθρωποι και τα δύο ταυτόχρονα, και άσχετοι και επαγγελματίες ψεύτες; Υστερα, ακόμα και αν κατά τον Κοντονή δεν μπορεί να είναι και τα δύο μαζί, αλλά ή το ένα ή το άλλο, ο ίδιος που έφαγε μαζί τους τόσα χρόνια πότε το κατάλαβε; Τώρα που τον διέγραψαν;

Γιατί δεν τα επέκτεινες εσύ κ. Τσίπρα;

Επιμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε όλη αυτή την αναταραχή με την Τουρκία να μιλάνε για επέκταση των χωρικών υδάτων από τα έξι στα δώδεκα μίλια (παρά το γεγονός ότι ακόμα και ένα μικρό παιδί στην Ελλάδα ξέρει ότι αυτό θεωρείται από την Τουρκία αιτία πολέμου). Θα είχε ενδιαφέρον ο μεγάλος ηγέτης να μας εξηγήσει για ποιο λόγο στα 4,5 χρόνια που ήταν πρωθυπουργός δεν είχε επεκτείνει ο ίδιος τα μίλια. Προφανώς γιατί είναι άλλο να είσαι στην κυβέρνηση και να έχεις εσύ την ευθύνη και άλλο να είσαι στην αντιπολίτευση και να λες ό,τι σου καπνίζει.

Ανθρωπάκια

Από εκεί που προκαλούσαν μέσα και έξω από τη Βουλή (για τους Χρυσαυγίτες λέω), κάνοντας τους νταήδες, τώρα έχουν μετατραπεί σε ανθρωπάκια. Η προοπτική του κάγκελου της φυλακής βλέπετε μαλακώνει τον άνθρωπο. Χθες στην αίθουσα του δικαστηρίου ήταν ο Μπαρμπαρούσης - αυτός με τη μορφή του Κολοκοτρώνη που αναποδογύριζε πάγκους στις λαϊκές. Εφερε τον ηλικιωμένο πατέρα του να πει εκείνος πως αν ο γιος του πάει στη φυλακή δεν θα υπάρχει κανείς να τον προσέχει. Αυτόν (τον πατέρα) τον λυπάμαι στ’ αλήθεια. Για τον γιο προφανώς και δεν μπορώ να πω το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου