Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Στο κενό έπεσε το «πραξικόπημα» Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ

 Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Το σχέδιο των δύο συλλόγων προέβλεπε σημαντικές αλλαγές σε κατηγορίες και διοργανώσεις χωρίς τη συγκατάθεση των ποδοσφαιρικών αρχών.

Απερρίφθη χωρίς… έπαινο το σχέδιο αναμόρφωσης της Πρέμιερ Λιγκ που είχαν προτείνει οι (αλλοδαποί) ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το σχέδιο που οι δύο δημοφιλέστεροι σύλλογοι του αγγλικού ποδοσφαίρου προώθησαν την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς καμία διαβούλευση με τις άλλες ομάδες ή την Πρέμιερ Λιγκ, παρά μόνο με τη Φούτμπολ Λιγκ, προέβλεπε μεταξύ άλλων την οικονομική ενίσχυση των τριών κατηγοριών κάτω από την Πρέμιερσιπ, τη μείωση των ομάδων της κατηγορίας των μεγάλων από 20 σε 18 με παράλληλη την κατάργηση του Λιγκ Καπ και του Σούπερ Καπ της Αγγλίας.

Στο σχέδιο «Project Big Picture» των δύο μεγάλων του αγγλικού βορρά αντέδρασε αμέσως όχι μόνο η Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και η αγγλική κυβέρνηση, ενώ εκπρόσωποι συλλόγων έσπευσαν να καταδικάσουν τη μονομερή κίνηση δημοσιοποίησης του σχεδίου, αφήνοντας τους άλλους συλλόγους απέξω.

Τελικά σε τηλεδιάσκεψη των 20 συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ την Τετάρτη αποφασίστηκε, και μάλιστα ομοφώνως, κατά τη σχετική ανακοίνωση, η απόρριψη του σχεδίου αναμόρφωσης της λίγκας, μια απόφαση που είναι δεσμευτική και για την αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (FA). 

Συμφωνήθηκε πάντως να γίνει και μια εκτεταμένη αναθεώρηση της λειτουργίας της λίγκας.

Μεταξύ των κατηγοριών που απηύθυναν κατά του σχεδίου οι έτεροι σύλλογοι της λίγκας ήταν η προσπάθεια σφετερισμού της εξουσίας της Πρέμιερ Λιγκ από την ελίτ της κατηγορίας με σκοπό τον ευνοϊκότερο γι’ αυτήν έλεγχο και διαμοιρασμό των εσόδων.

Η Πρέμιερ Λιγκ έχει ήδη υποσχεθεί για φέτος την παραχώρηση σχεδόν 90 εκατ. ευρώ στις τρίτη και τέταρτη τη τάξει κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου, αφήνοντας όμως εκτός την Τσάμπιονσιπ, που επίσης υποφέρει από την πανδημία.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου