Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Σήμερα η Διαμαρτυρία των Αρμενίων έξω από το Τουρκικό Προξενείο της Βοστώνης

 Κυριακή, 11 Οκτωβρίου, 2020

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ

Στις 2:30μμ θα γίνει η διαμαρτυρία των Αρμενίων έξω από το Τουρκικό Προξενείο της Βοστώνης (31 St. James Avenue) για την βοήθεια της Τουρκίας προς τους Αζέρους και τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας.

Γνωρίζουμε ότι στη διαμαρτυρία με τους Αρμένιους θα είναι και αρκετοί Έλληνες που θα δηλώσουν με την παρουσία τους τη συμπαράσταση τους στους Αρμένιους οι οποίοι το 1917 κατακρεουργήθηκαν από τους Τούρκους.  Περίπου ενάμιση εκατομμύριο Αρμένιοι σκοτώθηκαν με άγριο τρόπο. 

Πολλές φορές τα τελευταία χρόνια η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων πήρε θέση υπέρ τα ανθρώπινα δικαιώματα των Αρμενίων και την αναγνώριση της Αρμένικης Γενοκτονίας από τους Τούρκους.

Θα είμαστε και εμείς εκεί.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετέ (πρέπει να φοράτε μάσκα).  Αμέσως μετά την διαμαρτυρία θα γίνει πορεία από προς το Μνημείο της Αρμένικης Γενοκτονίας που είναι πίσω από το Δημαρχείο κοντά στο δρόμο 93.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου