Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020

Σήμερα η Διαμαρτυρία των Αρμενίων έξω από το Τουρκικό Προξενείο της Βοστώνης

 Κυριακή, 11 Οκτωβρίου, 2020

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ

Στις 2:30μμ θα γίνει η διαμαρτυρία των Αρμενίων έξω από το Τουρκικό Προξενείο της Βοστώνης (31 St. James Avenue) για την βοήθεια της Τουρκίας προς τους Αζέρους και τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας.

Γνωρίζουμε ότι στη διαμαρτυρία με τους Αρμένιους θα είναι και αρκετοί Έλληνες που θα δηλώσουν με την παρουσία τους τη συμπαράσταση τους στους Αρμένιους οι οποίοι το 1917 κατακρεουργήθηκαν από τους Τούρκους.  Περίπου ενάμιση εκατομμύριο Αρμένιοι σκοτώθηκαν με άγριο τρόπο. 

Πολλές φορές τα τελευταία χρόνια η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων πήρε θέση υπέρ τα ανθρώπινα δικαιώματα των Αρμενίων και την αναγνώριση της Αρμένικης Γενοκτονίας από τους Τούρκους.

Θα είμαστε και εμείς εκεί.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετέ (πρέπει να φοράτε μάσκα).  Αμέσως μετά την διαμαρτυρία θα γίνει πορεία από προς το Μνημείο της Αρμένικης Γενοκτονίας που είναι πίσω από το Δημαρχείο κοντά στο δρόμο 93.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου