Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020

Μπράβο στο Biden που κάνει τέτοια δήλωση υπέρ της Ελλάδας: Να σταματήσει τις προκλήσεις η Τουρκία.

 Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου, 2020

Αλλά, η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ βασίζεται στα συμφέροντά των ΗΠΑ.

Ο κ. Joe Biden εάν εκλεγεί Πρόεδρος το πιθανότερο είναι να τα ξεχάσει αυτά που λέει τώρα και να κρατήσει την ίδια γραμμή με τους προηγούμενους Προέδρους των ΗΠΑ.  

Το γεγονός ότι ένας δικτάτωρ, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, είπε ΟΧΙ στις ΗΠΑ για τη χρησιμοποίηση της βάσης της Σούδας με το τι γίνεται από τις τελευταίες κυβερνήσεις της Ελλάδας λέει πολλά.  

Εξ άλλου όπως είπε και ο Πρόεδρος Τζόνσον στο Γέρο της Δημοκρατίας «η Τουρκία είναι μία μεγάλη χώρα» και η Αμερική και η Ευρώπη την έχουν ανάγκη λόγο της γεωγραφικής της θέσης.  Ενώ εμείς... τρωγόμαστε... για την κουτάλα.

Εάν ο κ. Biden ενδιαφέρετε σοβαρά για την Ελλάδα γιατί δεν την κάνει αυτό που έγινε επί εποχής Bill Clinton με την Γιουγκοσλαβία, δηλαδή κομματάκια.  Η Τουρκία είναι πολλά κομματάκια μαζί.  Αρχικά να γίνει η τριχοτόμηση, δηλαδή τρία κράτη.  Πότε θα γίνει αυτό; 

 Λένε ότι η Ελλάδα έδωσε τον πολιτισμό και τα φώτα στη Δύση.  Αυτό πρέπει να γίνει μάθημα σε όλο τον πλανήτη.  Ας μη ξεχνάμε τι είπε ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Μιτεράν, (François Mitterrand):  «Εάν εγώ ήμουν Έλληνας, όταν θα πήγαινα στους διεθνής οργανισμούς (forum) για να βρω το δίκαιο μου θα έλεγα ότι είμαι Έλληνας και η χώρα μου έχει προσφέρει στο κόσμο και η διεθνή κοινότητα πρέπει να είναι μαζί μου».

Η Ελλάδα, από τότε που έγιναν τα σχέδια να γίνει κράτος, 1821..., χρεωστάει στους Άγγλους, Γερμανούς, Αμερικάνους…  

Εάν ο κάθε BidenTrump, Angela Merkel… αγαπάει την Ελλάδα να σβήσουν όλα τα χρέη της, μνημόνια κλπ.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου