Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

«Καμπανάκι» για απώλεια 46 εκατ. θέσεων στον παγκόσμιο κλάδο αερομεταφορών

 Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, 2020

Η δραματική μείωση των αεροπορικών ταξιδίων εξαιτίας του κορωνοϊού και η «αιμορραγία» των αεροπορικών εταιρειών που αναγκάζονται να κρατήσουν καθηλωμένα το μεγαλύτερο μέρος των αεροσκαφών τους θέτει σε κίνδυνο έως και 46 εκατ. θέσεις εργασίας παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Air Transport Action Group (ATAG), η δραματική πτώση της αεροπορικής ζήτησης και η πολύ αργή ανάκαμψη απειλούν 4,8 εκατ. θέσεις εργασίας στον τομέα της αεροπορίας και περισσότερες από τις μισές σε σύνολο 87,7 εκατ. θέσεων εργασίας που έχουν άμμεση ή έμμεση σχέση με τον κλάδο των αερομεταφορών και αλυσίδων τροφοδοσίας.

«Γνωρίζουμε ότι πολλές θέσεις εργασίας στις αερομεταφορές και την ευρύτερη οικονομία που στηρίζεται στις αεροπορικές υπηρεσίες είναι σε κίνδυνο», δηλώνει στο Reuters ο Μάικλ Γκιλ, επικεφαλής της ATAG, οργανισμού που εκπροσωπεί αεροπορικές, αεροδρόμια, κατασκευστές αεροσκαφών και άλλες εταιρείες του κλάδου. 

Η ATAG κρούει τον κώδωνα κινδύνου την ώρα που οι αερομεταφορείς υποβαθμίζουν τις προβλέψεις τους για την αεροπορική κίνηση του 2020, καθώς η έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού και οι περιορισμοί στα ταξίδια επισκιάζουν τις προοπτικες του κλάδου. Οι εκτιμήσεις της ATAG βασίζονται σε μελέτη σε συνεργασία με την Oxford Economics.

Oι αερομεταφορείς ασκούν πιέσεις στις κυβερνήσεις να καταργήσουν τις καραντίνες και άλλους περιορισμούς στα ταξίδια και να υιοθετήσουν την τακτική των γρήγορων test Covid-19 στα αεροδρόμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου