Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020

Γιορτάζουν Σήμερα, Κυρακή, 4 Οκτωβρίου, 2020

 Βερίνα, Βερίνη, Βέρα, Βερούλα, Βερούλη, Ιερόθεος, Ιεροθέα, Ιεροθέη, Καλλισθένη, Καλλισθένης

Ο λόγος που βάζουμε τα ονόματα όσων εορτάζουν κάθε ημέρα είναι για να σας υπενθυμίσουμε αυτούς που εορτάζουν για να επικοινωνήστε μαζί τους.

Βλέπουμε ότι όλο και κάθε ημέρα "ξεχνιόμαστε" οι περισσότεροι και δεν τηρούμε τα ήθη και έθιμα μας με το να πούμε ένα χρόνια πολλά σε όσους εορτάζουν!

Και όμως, γνωρίζουμε πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν κανέναν κοντά τους και μόλις τους πάρει κάποιος να τους πει Χρόνια Πολλά τους δίνουν χαρά γιατί δεν είναι ξεχασμένοι. 

Έχουμε πάρει πολλά μηνύματα από εντελώς άγνωστους για να μας ευχαριστήσουν για αυτό που κάνουμε με το να βάζουμε τα ονόματα όσων εορτάζουν.

Χρόνια σας Πολλά και Πάντα Υγεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου