Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Tουρκία κατά ΗΠΑ για την άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2020

Με αντίμετρα προειδοποιεί η Τουρκία τις ΗΠΑ εάν αυτές δεν αναθεωρήσουν την απόφασή τους για άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο


Με αντίμετρα προειδοποιεί η Τουρκία τις ΗΠΑ εάν αυτές δεν αναθεωρήσουν την απόφασή τους για άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο.
Με οργισμένη ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ, η Άγκυρα κάνει λόγο για απόφαση που «θα επηρεάσει αρνητικά τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού».
«Σε μια εποχή που καταβάλλονται προσπάθειες για τη μείωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο, η υπογραφή μιας τέτοιας απόφασης από τις ΗΠΑ δηλητηριάζει το περιβάλλον ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή και είναι ασυμβίβαστη με το πνεύμα συμμαχίας» συμπληρώνει η ανακοίνωση.
«Αναμένουμε από τις ΗΠΑ να επανεξετάσουν αυτήν την απόφαση και να υποστηρίξουν τις υπάρχουσες προσπάθειες για την επίτευξη ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή» αναφέρει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
«Διαφορετικά, η Τουρκία, ως εγγυητική χώρα, προκειμένου να συμμορφωθεί με τη νομική και ιστορική ευθύνη του τουρκοκυπριακού λαού, θα λάβει αποφασιστικά μέτρα» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου