Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Τα ζευγάρια των play offs του Champions League. Ολυμπιακός – Ομόνοια, Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2020

Γνωστά έγιναν και τα έξι ζευγάρια των play offs του Champions League, μεταξύ των οποίων είναι και τα Ολυμπιακός – Ομόνοια, Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ

Τα ζευγάρια των play offs του Champions League | tovima.gr
Δώδεκα ομάδες, έξι ζευγάρια, έξι και τα εισιτήρια. Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη των play offs του Champions League, καθώς ο δεύτερος προκριματικός γύρος ολοκληρώθηκε, με τα έξι ζευγάρια του τρίτου να γίνονται γνωστά.
Ο πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός έμαθε σήμερα τον αντιπαλό του, με την Ομόνοια να παίρνει την πρόκριση από τον Ερυθρό Αστέρα, σε έναν αγώνα που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ ήξερε ήδη τον επόμενο του αντίπαλο, καθώς κατάφερε χθες να πάρει την σπουδαία πρόκριση με την Μπενφίκα, δίνοντας του την ευκαιρία να παίξει την πρόκριση του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κόντρα στη Κράσνονταρ.
Ελληνικό ενδιαφέρον θα έχουμε και εκτός συνόρων, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη να αντιμετωπίζει την Σάλτσμπουργκ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Μονοπάτι πρωταθλητών:
Σλάβια Πράγας-Μίντιλαντ,         Μακάμπι Τελ Αβίβ-Σάλτσμπουργκ
Ολυμπιακός-Ομόνοια,           Μόλντε-Φερεντσβάρος
Μονοπάτι μη πρωταθλητών:
Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ,           Γάνδη-Ντινάμο Κιέβου
Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 22-23 και οι ρεβάνς στις 29-30 Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση της φάσης των ομίλων θα γίνει 1 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου