Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020

Με την Κατερίνα στο Newburyport και στους ηλίανθους

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2020


Χθες, ήταν μία ωραία ηλιόλουστη ημέρα, που περάσαμε με την Κατερίνα, την κόρη μας, κοντά στη θάλασσα

Πήγαμε για θαλασσινά στο Michaels στο Newburyport.  Τηλεφωνήσαμε από το δρόμο για να κλείσουμε τραπέζι μας είπαν ότι ο χρόνος για να μπούμε στο εστιατόριο ήταν μιάμιση ώρα αλλά δυστυχώς δεν έπαιρναν reservations.  Έτσι πήγαμε αυτοπρόσωπος και κλείσαμε τραπέζι και… μας είπαν το ίδιο, waiting time ήταν μιάμιση ώρα. 
Δεχτήκαμε αφού εν το μεταξύ ενδιάμεσα θα πηγαίναμε στο αγρόκτημα (farm) με τους ηλίανθους (ήλιους).
Έτσι, φύγαμε από το εστιατόριο και πήραμε το δρόμο προς το αγρόκτημα, είναι κάπου δύο μίλια μακριά. 
Αλλά, μόλις φτάσαμε είδαμε πινακίδες ότι το αγρόκτημα ήταν κλειστό για την σεζόν.  Εκατοντάδες αυτοκίνητα με επισκέπτες έπαιρναν στροφή και έβγαιναν από το αγρόκτημα αφού ο νεαρός που ήταν στην πύλη έδινε την εντολή να φύγουμε.  ΄Μας είπε ότι λόγο του Κορωνοϊού η φάρμα έκλεισε για επισκέπτες.
Είχα μαζί μου το drone (ελικοπτεράκι) και ζήτησα να ζήτησα να το σηκώσω.  Η απάντηση ήταν «όχι από το αγρόκτημα».  Ε, και που είναι το πρόβλημα μου λέει η Κατερίνα και σταματήσαμε 200 μέτρα πιο κάτω στην άκρη του δρόμου και έβγαλα το τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο να πάρω φωτογραφίες από τη μεγάλη φυτεία με ηλίανθους.   Έστειλα το «εργαλείο» (όπως το λέει και ο Σωκράτης στην Αγιά Λαρίσσης) σχεδόν ένα χιλιόμετρο μακριά και πήρα τις φωτογραφίες.  Βλέπε φωτογραφίες. 


Επιστρέψαμε στο εστιατόριο μετά μία ώρα και ακόμα η γραμμή υπήρχε.  Όταν πέρασε μία ώρα και 25 λεπτά από την πρώτη φορά που ήρθαμε για φαγητό μας φώναξαν και μας έβαλαν σε ένα τραπέζι, έξω στο μπαλκόνι, σε απόσταση από τα άλλα τραπέζια και πελάτες,  κοντά στο νερό και στα σκάφη, όπου και η φωτογραφία.  Βέβαια οι φωτογραφίες εστάλησαν αμέσως στην υπόλοιπη οικογένεια στο San Diego, California και στη Savannah, Georgia.
Ήταν μία ωραία στιγμή ενός πατέρα με την κόρη του που μετά το masters που πήρε με άριστα από το DUKE University πέρασε το διαγωνισμό (την περασμένη Παρασκευή) για να γίνει Nurse Practitioner στη μεταμόσχευση του νωτιαίου μυελού.

Εύχομαι ο Θεός να την έχει καλά να βοηθάει να κάνει καλά και άλλους, και ο Θεός να βοηθάει όλα τα παιδιά να γίνονται θετικά άτομα στην κοινωνία.
Βασίλης Καυκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου