Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020

Κανένας από ΗΠΑ !!! 

Η νέα σύνθεση της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού ΠατριαρχείουΤα μέλη της Ιεράς Συνόδου του Φαναρίου με επικεφαλής τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Φωτογραφία: Οικουμενικό Πατριαρχείο/Νίκος Μαγγίνας

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος προέβη στη νέα σύνθεση της Ιεράς Συνόδου, της οποίας η θητεία αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 28 Φεβρουαρίου του 2021. Η Ιερά Σύνοδος συνεδριάζει κάθε μήνα υπό την προεδρία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ενώ η ανασυγκρότησή της γίνεται δύο φορές τον χρόνο.
Η Σύνοδος συσκέπτεται, συζητά και αποφασίζει για εκκλησιαστικά θέματα τα οποία αφορούν τις Εκκλησιαστικές Επαρχίες του Οικουμενικού Πατριαρχείου ανά την υφήλιο, καθώς επίσης και για ευρύτερα διορθόδοξα, διαχριστιανικά και διαθρησκειακά θέματα. Η επόμενη συνεδρίαση της Συνόδου έχει ορισθεί για τις αρχές Οκτωβρίου.
Το επίσημο ανακοινωθέν της Αρχιγραμματείας έχει ως εξής:
«Γενομένης της τακτικής ανασυγκροτήσεως της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, ταύτην θα αποτελέσουν, διά το εξάμηνον 01.09.2020 – 28.02.2021, υπό την προεδρίαν της Α. Θ. Παναγιότητος, οι Σεβ. Ιεράρχαι:
Περγάμου κ. Ιωάννης
Μεξικού κ. Αθηναγόρας
Καρπάθου και Κάσου κ. Αμβρόσιος
Μιλήτου κ. Απόστολος
Ικονίου κ. Θεόληπτος
Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας
Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παίσιος
Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυίας κ. Κλεόπας
Σηλυβρίας κ. Μάξιμος
Αυστραλίας κ. Μακάριος
Ιμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος
Ελβετίας κ. Μάξιμος
Εν τοις Πατριαρχείοις, τη 1η Σεπτεμβρίου 2020
Εκ της Αρχιγραμματείας της Αγίας και Ιεράς Συνόδου».
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου