Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020

Οι Μπακς πληρώνουν τον φόρο πολυτελείας για να φέρουν δίπλα στον Γιάννη έναν σταρ

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2020

Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι του «ESPN», ο Greek Freak είχε τρίωρο δείπνο με τον εκ των ιδιοκτητών των Μπακς, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα επενδύσουν για να φέρουν έναν παίκτη που θα τον βοηθήσει την επόμενη σεζόν.

Οι Μπακς πληρώνουν τον φόρο πολυτελείας για να φέρουν δίπλα στον Γιάννη έναν σταρ | tovima.gr
ΟΓιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο back to back MVP του ΝΒΑ. Και έτσι ακριβώς θέλουν οι Μπακς να του φερθούν πλέον, για αυτό τα Ελάφια σκοπεύουν να τον πλαισιώσουν την επόμενη σεζόν με έναν αστέρα.
Πως θα γίνει αυτό;
Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι του «ESPN» ο Greek Freak συναντήθηκε με τον Μαρκ Λάσρι, εκ των ιδιοκτητών των Μπακς,  σε ένα τρίωρο δείπνο που είχε μπόλικο… ζουμί.
Οι δύο άντρες συζήτησαν για το μέλλον των Μπακς, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας του Μιλγουόκι να πληροφορεί τον ηγέτη του ότι είναι πρόθυμος ο οργανισμός να πληρώσει φόρο πολυτελείας για να μπορέσει να φέρει έναν σούπερσταρ στο πλευρό του.
Οι Μπακς ουσιαστικά δίνουν τα… ρέστα τους για να κρατήσουν τον αστέρα τους και είναι δεδομένο πως θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν.
Όπως τονίζει στο ρεπορτάζ του ο Βοϊναρόφσκι, οι Μπακς αναμένεται να έχουν νέα συνάντηση με τον Γιάννη όταν αυτός ολοκληρώσει τις διακοπές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου