Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020

Οι Μπακς πληρώνουν τον φόρο πολυτελείας για να φέρουν δίπλα στον Γιάννη έναν σταρ

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2020

Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι του «ESPN», ο Greek Freak είχε τρίωρο δείπνο με τον εκ των ιδιοκτητών των Μπακς, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα επενδύσουν για να φέρουν έναν παίκτη που θα τον βοηθήσει την επόμενη σεζόν.

Οι Μπακς πληρώνουν τον φόρο πολυτελείας για να φέρουν δίπλα στον Γιάννη έναν σταρ | tovima.gr
ΟΓιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο back to back MVP του ΝΒΑ. Και έτσι ακριβώς θέλουν οι Μπακς να του φερθούν πλέον, για αυτό τα Ελάφια σκοπεύουν να τον πλαισιώσουν την επόμενη σεζόν με έναν αστέρα.
Πως θα γίνει αυτό;
Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι του «ESPN» ο Greek Freak συναντήθηκε με τον Μαρκ Λάσρι, εκ των ιδιοκτητών των Μπακς,  σε ένα τρίωρο δείπνο που είχε μπόλικο… ζουμί.
Οι δύο άντρες συζήτησαν για το μέλλον των Μπακς, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας του Μιλγουόκι να πληροφορεί τον ηγέτη του ότι είναι πρόθυμος ο οργανισμός να πληρώσει φόρο πολυτελείας για να μπορέσει να φέρει έναν σούπερσταρ στο πλευρό του.
Οι Μπακς ουσιαστικά δίνουν τα… ρέστα τους για να κρατήσουν τον αστέρα τους και είναι δεδομένο πως θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν.
Όπως τονίζει στο ρεπορτάζ του ο Βοϊναρόφσκι, οι Μπακς αναμένεται να έχουν νέα συνάντηση με τον Γιάννη όταν αυτός ολοκληρώσει τις διακοπές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου