Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020

Μπράβο στους «φωστήρες» της Ελλάδας, δίνουν Ελληνική Ιθαγένεια «αβέρτα»



Τα ίδια όλοι τους;  Πράσινοι, Κόκκινοι, Μπλε, Μωβ…
Ξέχασαν την Ελληνική Ομογένεια.  Απόδημοι δηλαδή!!!

Μας θέλουν για να ζητάμε βοήθεια από τους Αμερικάνους πολιτικούς, την Αμερικάνικη Κυβέρνηση.  Και για την Ομογένεια… αδιαφορία.  
Τα δολάρια θέλουν… α, ναι, και τους φόρους για τα κλισμένα σπίτια στην Ελλάδα τα χωράφια που είναι γεμάτα βάτα και παλιούρια.

Και έχουν το θράσος οι στοιβαγμένοι υπάλληλοι των πολιτικών να μας λένε "αν σου αρέσει, εάν δε σου αρέσει να πας από εκεί που ήρθες, εμείς θα κάνουμε έλληνες, τους Πακιστανούς, τους Αφγανούς, τους Ιρακινούς, του Τούρκους, του Αλβανούς…"  
Ούτε επί Κοτζιά δεν γινόταν αυτό!

Ναι αλλά εμείς είμαστε οι Έλληνες μετανάστες  Είμαστε αυτοί που μας λέτε Απόδημους.  Έχουμε Συλλόγους, έχουμε Ομοσπονδίες, διατηρούμε την Ελληνική Γλώσσα και ταυτότητα.  ΕΜΕΙΣ τρέχουμε πρώτοι για τα δίκαια της Ελλάδας. 

Ε, και… η Ελλάδα κοιτάζει τους έμμισθους «ρασοφόρους», αυτούς θεωρούν ηγέτες.  Χμμμμμμ, κάπως έτσι ήταν και οι «τάλιμπαν».

Ε, λοιπόν, ξεχάστε μας… 
Οι δρόμοι στενεύουν, η συνεργασία φτάνει στο τέλος της, σας βαρεθήκαμε. 
Υπάρχει και η Καραβαϊκή, η Φλόριδα, η Καλιφόρνια… για διακοπές.  
Σας βαρεθήκαμε… «ψώνια».

Δημήτρης Ολύμπιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου