Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020

Μπράβο στους «φωστήρες» της Ελλάδας, δίνουν Ελληνική Ιθαγένεια «αβέρτα»Τα ίδια όλοι τους;  Πράσινοι, Κόκκινοι, Μπλε, Μωβ…
Ξέχασαν την Ελληνική Ομογένεια.  Απόδημοι δηλαδή!!!

Μας θέλουν για να ζητάμε βοήθεια από τους Αμερικάνους πολιτικούς, την Αμερικάνικη Κυβέρνηση.  Και για την Ομογένεια… αδιαφορία.  
Τα δολάρια θέλουν… α, ναι, και τους φόρους για τα κλισμένα σπίτια στην Ελλάδα τα χωράφια που είναι γεμάτα βάτα και παλιούρια.

Και έχουν το θράσος οι στοιβαγμένοι υπάλληλοι των πολιτικών να μας λένε "αν σου αρέσει, εάν δε σου αρέσει να πας από εκεί που ήρθες, εμείς θα κάνουμε έλληνες, τους Πακιστανούς, τους Αφγανούς, τους Ιρακινούς, του Τούρκους, του Αλβανούς…"  
Ούτε επί Κοτζιά δεν γινόταν αυτό!

Ναι αλλά εμείς είμαστε οι Έλληνες μετανάστες  Είμαστε αυτοί που μας λέτε Απόδημους.  Έχουμε Συλλόγους, έχουμε Ομοσπονδίες, διατηρούμε την Ελληνική Γλώσσα και ταυτότητα.  ΕΜΕΙΣ τρέχουμε πρώτοι για τα δίκαια της Ελλάδας. 

Ε, και… η Ελλάδα κοιτάζει τους έμμισθους «ρασοφόρους», αυτούς θεωρούν ηγέτες.  Χμμμμμμ, κάπως έτσι ήταν και οι «τάλιμπαν».

Ε, λοιπόν, ξεχάστε μας… 
Οι δρόμοι στενεύουν, η συνεργασία φτάνει στο τέλος της, σας βαρεθήκαμε. 
Υπάρχει και η Καραβαϊκή, η Φλόριδα, η Καλιφόρνια… για διακοπές.  
Σας βαρεθήκαμε… «ψώνια».

Δημήτρης Ολύμπιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου