Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Παναγιώτης Φασούλας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής: Κατήγγειλε εκφοβισμό και απειλές

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020
Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρέθηκε ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Παναγιώτης Φασούλας, όπου και κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές και εκφοβισμό.Ο Παναγιώτης Φασούλας που είναι και υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ, κατήγγειλε μεταξύ άλλων στο τμήμα δίωξης εκβιαστών ότι έχει δει να κυκλοφορούν φωτογραφίες με τον ίδιο στο αυτοκίνητό του στις οποίες φαίνεται και η πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος.
Ο πρώην καλαθοσφαιριστής τις προηγούμενες ημέρες είχε επισκεφτεί την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα μαζί με τον Ευθύμη Ρεντζιά, τον Κώστα Νικάκη και τον Κώστα Κώτση,ενόψει των επερχόμενων εκλογών της ΕΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου