Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

Ασάνζ: Ανεστάλη η εξέταση αμερικανικού αιτήματος για έκδοσή του

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, 2020

Η βρετανική δικαιοσύνη ανέστειλε ως τη Δευτέρα την εξέταση του αμερικανικού αιτήματος για την έκδοση του ιδρυτή του Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ, λόγω ανησυχιών ότι δικηγόρος από την ομάδα που εκπροσωπεί τις ΗΠΑ μπορεί να εκτέθηκε στον νέο κοροναϊό.

Η βρετανική δικαιοσύνη ανέστειλε ως τη Δευτέρα την εξέταση του αμερικανικού αιτήματος για την έκδοση του ιδρυτή του Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ, λόγω ανησυχιών ότι δικηγόρος από την ομάδα που εκπροσωπεί τις ΗΠΑ μπορεί να εκτέθηκε στον νέο κοροναϊό.
Ασάνζ: Ανεστάλη η εξέταση αμερικανικού αιτήματος για έκδοσή του | tovima.gr«Καθώς η κατάσταση είναι αβέβαιη, η ακροαματική διαδικασία αναστέλλεται», δήλωσε η δικαστής Βανέσα Μπαράιτσερ, διευκρινίζοντας ότι αυτή θα συνεχιστεί την Δευτέρα το πρωί.
Ο Τζούλιαν Ασάνζ κατηγορείται κυρίως για κατασκοπεία από τις ΗΠΑ, όπου κινδυνεύει με κάθειρξη 175 ετών, επειδή από το 2010 έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερα από 700.000 διαβαθμισμένα έγγραφα για τις αμερικανικές στρατιωτικές και διπλωματικές δραστηριότητες, κυρίως στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν.
Η πλειονότητα των δικηγόρων των δύο πλευρών παρακολούθησαν σήμερα τη διαδικασία μέσω τηλεδιάσκεψης, εν αναμονή του αποτελέσματος του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε το μέλος της δικηγορικής ομάδας που εκπροσωπεί τις ΗΠΑ. Αυτό αναμένεται να γίνει γνωστό αύριο, Παρασκευή.
Ο 49χρονος Αυστραλός, ο οποίος δεν παρίστατο σήμερα στο δικαστήριο, έχει εκφράσει επανειλημμένως ανησυχίες ότι μπορεί να προσβληθεί από νέο κορονοϊό στην φυλακή υψίστης ασφαλείας του Μπέλμαρς, κοντά στο Λονδίνο, όπου κρατείται.
«Δεν θα έπρεπε να βρισκόμαστε εδώ σήμερα, αυτό είναι επικίνδυνο για τον πελάτη μας», δήλωσε ο Έντουαρντ Φιτζέραλντ, ένας από τους δικηγόρους του.
Οι δικηγόροι της αμερικανικής κυβέρνησης συμφώνησαν ότι δεν θα ήταν δίκαιο για τον ιδρυτή του Wikileaks να δικάζεται χωρίς να μπορεί να παρευρεθεί με φυσική παρουσία στην ακροαματική διαδικασία και υποστήριξαν την απόφαση για αναστολή της διαδικασίας.
Έπειτα από μια ακροαματική διαδικασία που διήρκεσε τέσσερις ημέρες τον Φεβρουάριο και στη συνέχεια μια προβλεπόμενη, αλλά παρατεταμένη διακοπή της εξαιτίας του νέου κορονοϊού, η εξέταση του αιτήματος των ΗΠΑ για την έκδοση του Ασάνζ ξανάρχισε τη Δευτέρα στο Λονδίνο και αναμένεται να διαρκέσει τρεις με τέσσερις εβδομάδες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου