Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

Οι Γερμανοί φοβούνται περισσότερο τον Τραμπ από τον κορωνοϊό


Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, 2020


Μπορεί ο κορωνοϊός να αφήνει πίσω του χιλιάδες νεκρούς και έχει ήδη γονατίσει την μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, όμως οι Γερμανοί φοβούνται περισσότερο τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ από την πανδημία.
Οι φόβοι των Γερμανών ότι οι πολιτικές Τραμπ θα κάνουν τον κόσμο ένα ακόμη πιο επικίνδυνο μέρος είναι εντονότεροι από τις ανησυχίες τους για την οικονομία, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τον Ιούνιο για λογαριασμό της R+V Insurance Group. Το 53% των πολιτών ανησυχούν περισσότερο για τον Τραμπ παρά για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στην οικονομική δραστηριότητα. 
Η αύξηση του κόστους διαβίωσης, η οικονομική κατάσταση και το κόστος ενός κοινού χρέους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους φορολογουμένους έρχονται σε δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση για τους Γερμανούς.
Ο κορωνοϊός βρίσκεται στη 17η θέση και μόνο το ένα-τρίτο όσων συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι ανησυχούν μήπως οι ίδιοι ή κάποιος από το φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον θα νοσήσει με Covid-19.
H Γερμανία έχει καταφέρει να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα τα κρούσματα Covid-19 σε σύγκριση με κάποιες από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, όπως η Ισπανία και η Ιταλία, όμως ο αριθμός των νέων κρουσμάτων αυξάνεται ανησυχητικά.
Στην έρευνα δεν κατονομάζονται συγκεκριμένα ποιες πολιτικές της κυβέρνησης Τραμπ ανησυχούν τους Γερμανούς, όμως η R+V επικαλέσθηκε τον πολιτικό επιστήμονα Μάνφρεντ Σμιτ του Πανεπιστημίου Ruprecht-Karls-University της Χαϊδελβέργης, ο οποίος αναφέρθηκε στην εξωτερική πολιτική.
Στη δημοσκόπηση «Φόβοι των Γερμανών» συμμετείχαν περίπου 2.400 πολίτες. Η έρευνα διεξάγεται από το 1992.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου