Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Βίντεο «έκαψε» τους εμπρηστές της Μόριας: Συνελήφθη έκτο άτομο


Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2020

Δύο εξ αυτών είναι ασυνόδευτοι ανήλικοι από το Αφγανιστάν και είχαν μεταφερθεί από τη Λέσβο.EUROKINISSI

Απέδωσαν καρπούς οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, της Ασφάλειας και της ΕΥΠ, για την εξιχνίαση του εμπρησμού στον καταυλισμό της Μόριας.
Η αστυνομία βρήκε μετά από έρευνες βίντεο που απεικόνιζε την ομάδα των βασικών εμπρηστών που φέρεται να έβαλε φωτιά σε τουλάχιστον τέσσερα διαφορετικά σημεία στο ΚΥΤ της Μόριας.
Αρχικά συνελήφθησαν πέντε άτομα, δύο εκ των οποίων ασυνόδευτοι ανήλικοι από το Αφγανιστάν, και στη συνέχεια ακόμα ένα άτομο, το οποίο διέφευγε της σύλληψης μέχρι και πριν από λίγες ώρες.
Ένας εκ των εμπρηστών εντοπίστηκε σε δομή της Πιερίας και ένας σε δομή της Θεσσαλονίκης.
Οι δύο ασυνόδευτοι ανήλικοι μεταφέρθηκαν με πλοίο από τη Λέσβο την επομένη του εμπρησμού για ανθρωπιστικούς λόγους.
Το γεγονός ότι οι ταυτοποιηθέντες είναι νεαρής ηλικίας κάνει τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής να εξετάζουν το ενδεχόμενο να υποκινήθηκαν από μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα.
Παράλληλα εξετάζεται τυχόν σύνδεσή τους με μη αναγνωρισμένες ΜΚΟ.
Η αστυνομία εκτιμά ότι οι Αφγανοί που ταυτοποιήθηκαν ανήκαν στον «σκληρό πυρήνα» των ατόμων που αντιδρούσαν στα μέτρα για τον κορονοϊό που είχαν ληφθεί το τελευταίο διάστημα στη Mόρια.
HuffPost G

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου