Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Έφυγε μια εμβληματική μορφή του Πύργου ο Σάκης Γουβιάς

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου, 2020
Άφησε εποχή στο πέρασμά του…
Λυπάμαι που δεν μπορώ να τον αποχαιρετήσω από κοντά… Θα τον συνοδεύουν όμως τα περιστέρια του Επαρχείου που είχε υιοθετήσει… Στην οδό των Μακάρων που βαδίζει θα τον προϋπαντήσουν επώνυμοι και ανώνυμοι Ηλείοι…
Ο Σάκης Γουβιάς ήταν η φωνή της συνείδησης του μέσου πολίτη της Ηλείας. Τολμηρός, ανιδιοτελής, πολυγραφότατος στον τοπικό Τύπο εκπροσωπούσε και ήταν άριστος γνώστης του παλιού καλού Πύργου. Θερμός θαυμαστής του “Προέδρου” -όπως έλεγε- του Ηλείου Πρωθυπουργού Στέφανου Στεφανόπουλου γνώριζε από κοντά τον Πολιτικό, τον Άνθρωπο σε όλες τις πτυχές της ζωής του (και κάθε μέρα μαζί με άλλους Πυργιώτες, άναβε το καντήλι του στο Νεκροταφείο).
Είχαμε την τιμή να είναι ένας εκ των ομιλητών στην “ΗΜΕΡΙΔΑ -Πολιτικό Μνημόσυνο” που κάναμε το 2012 στον Πύργο, για τους Διβριωτες την καταγωγή πολιτικούς Στέφανο και Βάσσο Στεφανόπουλους, από όπου είναι και η κατωτέρω φωτογραφία με την ομιλία του στο περιοδικό “ΔΙΒΡΗ” (τ.138, Δεκ. 2012)

Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Πρόεδρος του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΎ ΚΈΝΤΡΟΥ ΔΊΒΡΗΣ
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου