Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020

Έφυγε μια εμβληματική μορφή του Πύργου ο Σάκης Γουβιάς

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου, 2020
Άφησε εποχή στο πέρασμά του…
Λυπάμαι που δεν μπορώ να τον αποχαιρετήσω από κοντά… Θα τον συνοδεύουν όμως τα περιστέρια του Επαρχείου που είχε υιοθετήσει… Στην οδό των Μακάρων που βαδίζει θα τον προϋπαντήσουν επώνυμοι και ανώνυμοι Ηλείοι…
Ο Σάκης Γουβιάς ήταν η φωνή της συνείδησης του μέσου πολίτη της Ηλείας. Τολμηρός, ανιδιοτελής, πολυγραφότατος στον τοπικό Τύπο εκπροσωπούσε και ήταν άριστος γνώστης του παλιού καλού Πύργου. Θερμός θαυμαστής του “Προέδρου” -όπως έλεγε- του Ηλείου Πρωθυπουργού Στέφανου Στεφανόπουλου γνώριζε από κοντά τον Πολιτικό, τον Άνθρωπο σε όλες τις πτυχές της ζωής του (και κάθε μέρα μαζί με άλλους Πυργιώτες, άναβε το καντήλι του στο Νεκροταφείο).
Είχαμε την τιμή να είναι ένας εκ των ομιλητών στην “ΗΜΕΡΙΔΑ -Πολιτικό Μνημόσυνο” που κάναμε το 2012 στον Πύργο, για τους Διβριωτες την καταγωγή πολιτικούς Στέφανο και Βάσσο Στεφανόπουλους, από όπου είναι και η κατωτέρω φωτογραφία με την ομιλία του στο περιοδικό “ΔΙΒΡΗ” (τ.138, Δεκ. 2012)

Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Πρόεδρος του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΎ ΚΈΝΤΡΟΥ ΔΊΒΡΗΣ
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου