Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

Ξύλο & χημικά από τις δυνάμεις ασφαλείας σε Έλληνες στο Τυμπάκι - «Πολιόρκησαν» παράνομο τζαμί Πακιστανών (βίντεο)

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, 2020
Ξύλο & χημικά από τις δυνάμεις ασφαλείας σε Έλληνες στο Τυμπάκι - «Πολιόρκησαν» παράνομο τζαμί Πακιστανών (βίντεο)
Την ώρα που η Λέσβος έχει μετατραπεί σε Συρία, χιλιάδες μόνιμοι κάτοικοι του Τυμπακίου στην Κρήτη έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον των Πακιστανών οι οποίοι τις προάλλες επιτέθηκαν σε μία ανυπεράσπιστη γυναίκα και επιχείρησαν να λιντσάρουν Έλληνα. 
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα και από την αρχή υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία. 
Κατά τη διάρκεια της κάποιοι αγανακτισμένοι κάτοικοι επιχείρησαν να προσεγγίσουν παράνομο τζαμί (σε ένα από τα πολλά που υπάρχουν στην περιοχή) πετώντας πέτρες. 
Τότε οι δυνάμεις ασφαλείας τους ξυλοκόπησαν και τους έριξαν χημικά, αλλά και κρότου - λάμψης, τραυματίζοντας μάλιστα κι έναν ηλικιωμένο, τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Επιπλέον έγιναν πολλές προσαγωγές και συλλήψεις Ελλήνων, ενώ αποτράπηκε η πρόθεση διαδηλωτών να μεταβεί στον χώρο της επιχείρησης, όπου οι Πακιστανοί εργάτες παρενόχλησαν μία ανυπεράσπιστη κοπέλα και επιχείρησαν να λιντσάρουν Έλληνα.
Ανάμεσα στις συλλήψεις συμπεριλαμβάνονται και κάποιοι εκ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου. Άγνωστο άν συνελήφθησαν βάση του νέου νόμου για τις διαδηλώσεις, ο οποίος όπως είχε προειδοποιήσει το pronews.gr, χρησιμοποιείται μόνο εναντίον πατριωτικών διαδηλώσεων.
Οι συγκεντρωμένοι, σε ψήφισμα που εξέδωσαν ζητούν την απέλαση των παράνομων αλλοδαπών, σε διαφορετική περίπτωση θα επαναλάβουν τη συγκέντρωση σε μια εβδομάδα, όπως ειπώθηκε μεταξύ άλλων.
Στην ευρύτερη περιοχή έχουν αναπτυχθεί και παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. pronewsLoaded: 0%
Progress: 0%
Remaining TimeÂ-1:
48

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου