Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτοκτόνησε στα 36 της χρόνια η κόρη του ιδιοκτήτη των New York Giants


Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2020

Η νεαρή άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, έχοντας προσπαθήσει να αφαιρέσει τη ζωή της στο σπίτι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
DONATO SARDELLA VIA GETTY IMAGES

Ο Στηβ Τις με την κόρη του Χίλαρι σε παλαιότερες, ευτυχισμένες μέρες

 Εφυγε από τη ζωή μόλις στα 36 της χρόνια η κόρη του  συνιδιοκτήτη των New York Giants αλλά και μεγαλοπαραγωγού Στιβ Τις, Χίλαρι. 
«Η Χίλαρι ήταν καλή, ευγενική κι (ένας) όμορφος άνθρωπος», ανέφερε ο Στιβ Τις σε ανακοίνωσή του. «Η μητέρα της, οι αδερφές της, τα αδέρφια της και εγώ είμαστε συγκλονισμένοι από τον θάνατό της. Αφήνει ένα κενό στις καρδιές και τις ζωές μας. Εκείνη, όπως και τόσοι άλλοι, πάλεψε γενναία με τη νόσο της κατάθλιψης για όσο περισσότερο μπορούσε».
Η νεαρή άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, έχοντας προσπαθήσει να αφαιρέσει τη ζωή της στο σπίτι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σύμφωνα με το TMZ. 
Η 36χρονη ήταν σχεδιάστρια κοσμημάτων, ειδική στους πολύτιμους λίθους και ενεργή με τα φιλανθρωπικά. Παππούς της ήταν ο Μπομπ Τις, συνιδρυτής των Giants, ενώ ο πατέρας της έχει κερδίσει ΄Οσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ως παραγωγός του «Forrest Gump». 
 ΠΗΓΗ: People

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου