Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

Σας ευχόμαστε το Νέο Έτος να είναι γεμάτο από Χαρά, Υγεία, Προκοπή και ΕΙΡΗΝΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτοκτόνησε στα 36 της χρόνια η κόρη του ιδιοκτήτη των New York Giants


Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2020

Η νεαρή άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, έχοντας προσπαθήσει να αφαιρέσει τη ζωή της στο σπίτι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
DONATO SARDELLA VIA GETTY IMAGES

Ο Στηβ Τις με την κόρη του Χίλαρι σε παλαιότερες, ευτυχισμένες μέρες

 Εφυγε από τη ζωή μόλις στα 36 της χρόνια η κόρη του  συνιδιοκτήτη των New York Giants αλλά και μεγαλοπαραγωγού Στιβ Τις, Χίλαρι. 
«Η Χίλαρι ήταν καλή, ευγενική κι (ένας) όμορφος άνθρωπος», ανέφερε ο Στιβ Τις σε ανακοίνωσή του. «Η μητέρα της, οι αδερφές της, τα αδέρφια της και εγώ είμαστε συγκλονισμένοι από τον θάνατό της. Αφήνει ένα κενό στις καρδιές και τις ζωές μας. Εκείνη, όπως και τόσοι άλλοι, πάλεψε γενναία με τη νόσο της κατάθλιψης για όσο περισσότερο μπορούσε».
Η νεαρή άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, έχοντας προσπαθήσει να αφαιρέσει τη ζωή της στο σπίτι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σύμφωνα με το TMZ. 
Η 36χρονη ήταν σχεδιάστρια κοσμημάτων, ειδική στους πολύτιμους λίθους και ενεργή με τα φιλανθρωπικά. Παππούς της ήταν ο Μπομπ Τις, συνιδρυτής των Giants, ενώ ο πατέρας της έχει κερδίσει ΄Οσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ως παραγωγός του «Forrest Gump». 
 ΠΗΓΗ: People

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου