Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020

Κορονοϊός: Δύο συλλήψεις και 313 παραβάσεις για τη μη χρήση μάσκας


Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

EUROKINISSI
Eurokinissi
Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια των 55.640 ελέγχων που πραγματοποίησε χθες, Δευτέρα 31 Αυγούστου, σε όλη την Ελλάδα, για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, ενώ βεβαίωσε 9 παραβιάσεις καταστημάτων-ιδιωτικών επιχειρήσεων και 313 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, βεβαιώθηκαν οι εξής παραβάσεις:
- Οκτώ καταστημάτων - ιδιωτικών επιχειρήσεων και 2 συλλήψεις. Από αρχές Αυγούστου έχουν βεβαιωθεί συνολικά 488 σχετικές παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 30 άτομα.
- Μία για λειτουργία καταστήματος μετά τις 24:00 με επιβολή προστίμου 10.000 ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας, στη Θεσσαλονίκη. Από την έναρξη εφαρμογής του μέτρου, την Τρίτη 11 Αυγούστου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 65 σχετικές παραβάσεις.
- Τέσσερις για μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας Passenger Locator Form από ταξιδιώτη. Από αρχές Αυγούστου έχουν βεβαιωθεί συνολικά 131 σχετικές παραβάσεις.
- Τριακόσιες δέκα τρεις για μη χρήση μάσκας - μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης, ενώ επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ, ως εξής: 46 στη Θεσσαλονίκη, 43 στην Κεντρική Μακεδονία, 42 στη Στερεά Ελλάδα, 32 στην Αττική, 32 στην Κρήτη, 23 στα Ιόνια Νησιά, 21 στη Δυτική Ελλάδα, 18 στην Πελοπόννησο, 17 στο Βόρειο Αιγαίο, 17 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 9 στη Θεσσαλία, 7 στο Νότιο Αιγαίο και 6 στην Ήπειρο. Από αρχές Αυγούστου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 11.156 παραβάσεις και επιβλήθηκαν 11.146 πρόστιμα των 150 ευρώ και 10 των 300 ευρώ.
Στις Κυκλάδες πραγματοποιήθηκαν 51 έλεγχοι σε καταστήματα, επιχειρήσεις κ.λπ., ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 7 παραβάσεις στη Μύκονο για μη χρήση μάσκας.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου