Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Μυρσίνη Ηλείας: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορονοϊό εντός της δομής (vid)


 Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020


Τους ελέγχους σε προσωπικό και πρόσφυγες ξεκίνησε χθες το πρωί το κλιμάκιο γιατρών του ΕΟΔΥ που έφτασε στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Μυρσίνη για να διαπιστωθεί εάν έχουν νοσήσει από τον κορονοϊό. Τα αποτελέσματα βγήκαν το πρωί του Σαββάτου και είναι όλα αρνητικά.
Χθες το πρωί και μέχρι το μεσημέρι εξετάστηκαν περίπου 12 άτομα από το προσωπικό που διαμένουν εντός νομού και περίπου 50 πρόσφυγες, οι οποίοι την Δευτέρα και την Τρίτη είχαν πιθανότατα βρεθεί ή πλησιάσει στο ιατρείο για κάποιο μικροπρόβλημα.
Παράλληλα, απ’ όλα τα σπίτια των προσφύγων εξετάστηκαν τουλάχιστον ένας από κάθε οικογένεια.
Να σημειωθεί ότι αρνητικές στον κορονοϊό ήταν και οι εξετάσεις άλλων 13 εργαζομένων της δομής, οι οποίοι είναι κάτοικοι Πατρών, ενώ ομαλά εξελίσσεται η υγεία των τριών ατόμων που έχουν νοσήσει και είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως άλλωστε και το λοιπό προσωπικό.
Χθες την δομή στην Μυρσίνη επισκέφθηκε και κλιμάκιο της οργάνωσης «Γιατροί Του Κόσμου», οι οποίοι προσέφεραν υγειονομικό υλικό, όπως μάσκες, σαπούνια, αντισηπτικά, τα οποία και μοιράστηκαν σε όλα τα σπίτια των προσφύγων.
Επίσης, εστάλησαν και έτοιμα γεύματα από το υπουργείο, τα οποία διανέμονται σε όλους τους πρόσφυγες και για όσο θα διαρκέσει ο περιορισμός των μετακινήσεων τους προς τα έξω.
«Ας ελπίσουμε μόνο, να μην έχουμε άλλα προβλήματα και να μείνουμε μόνο στις τρεις περιπτώσεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μοράντ.
Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μυρσίνης Ανδρέας Αποστολόπουλος:
«Προς το παρόν είναι μικρή η ανησυχία στο χωριό, γιατί έχουμε παρατηρήσει ότι δεν κυκλοφορούν πλέον οι πρόσφυγες στους δρόμους και έχουν σεβαστεί την εντολή του διοικητή της δομής του κ. Μοράντ.
Και μέσα κυκλοφορούν με μάσκες με μια τάξη και πειθαρχία. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλα κρούσματα στη δομή και όλα να πάνε καλά».
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου