Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

Μυρσίνη Ηλείας: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορονοϊό εντός της δομής (vid)


 Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020


Τους ελέγχους σε προσωπικό και πρόσφυγες ξεκίνησε χθες το πρωί το κλιμάκιο γιατρών του ΕΟΔΥ που έφτασε στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Μυρσίνη για να διαπιστωθεί εάν έχουν νοσήσει από τον κορονοϊό. Τα αποτελέσματα βγήκαν το πρωί του Σαββάτου και είναι όλα αρνητικά.
Χθες το πρωί και μέχρι το μεσημέρι εξετάστηκαν περίπου 12 άτομα από το προσωπικό που διαμένουν εντός νομού και περίπου 50 πρόσφυγες, οι οποίοι την Δευτέρα και την Τρίτη είχαν πιθανότατα βρεθεί ή πλησιάσει στο ιατρείο για κάποιο μικροπρόβλημα.
Παράλληλα, απ’ όλα τα σπίτια των προσφύγων εξετάστηκαν τουλάχιστον ένας από κάθε οικογένεια.
Να σημειωθεί ότι αρνητικές στον κορονοϊό ήταν και οι εξετάσεις άλλων 13 εργαζομένων της δομής, οι οποίοι είναι κάτοικοι Πατρών, ενώ ομαλά εξελίσσεται η υγεία των τριών ατόμων που έχουν νοσήσει και είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως άλλωστε και το λοιπό προσωπικό.
Χθες την δομή στην Μυρσίνη επισκέφθηκε και κλιμάκιο της οργάνωσης «Γιατροί Του Κόσμου», οι οποίοι προσέφεραν υγειονομικό υλικό, όπως μάσκες, σαπούνια, αντισηπτικά, τα οποία και μοιράστηκαν σε όλα τα σπίτια των προσφύγων.
Επίσης, εστάλησαν και έτοιμα γεύματα από το υπουργείο, τα οποία διανέμονται σε όλους τους πρόσφυγες και για όσο θα διαρκέσει ο περιορισμός των μετακινήσεων τους προς τα έξω.
«Ας ελπίσουμε μόνο, να μην έχουμε άλλα προβλήματα και να μείνουμε μόνο στις τρεις περιπτώσεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μοράντ.
Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μυρσίνης Ανδρέας Αποστολόπουλος:
«Προς το παρόν είναι μικρή η ανησυχία στο χωριό, γιατί έχουμε παρατηρήσει ότι δεν κυκλοφορούν πλέον οι πρόσφυγες στους δρόμους και έχουν σεβαστεί την εντολή του διοικητή της δομής του κ. Μοράντ.
Και μέσα κυκλοφορούν με μάσκες με μια τάξη και πειθαρχία. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλα κρούσματα στη δομή και όλα να πάνε καλά».
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου